2011.12.08.

Kivonat a 2011. december 8-i elnökségi ülésről

1. napirendi pont: A 2012. február eleji estellai út megszervezésével kapcsolatos általános ügyek (első 2012. évi idegenbeli BL utazás)
Gulyás Gábor tájékoztatja az elnökségi tagokat, hogy a Bajnokok Ligája középdöntőjében 3 távolabbi helyszínre kell utazást szervezni, Spanyolországba, Dániába, illetve Norvégiába.
Az elnökség jelen lévő 4 tagja egyhangúlag döntést hozott arról, hogy a fenti három útra történő jelentkezésnél azon szurkolók jelentkezése, akik egyrészt szurkolói egyesületi tagok, másrészt rendelkezni hazai Bajnokok Ligája bérlettel, elsőbbséget élveznek.
Amennyiben a fenti szabállyal jelentkezők száma meghaladja a kapott jegyek számát, akkor az idegenbeli utazásokon való részvétel alapján súlyoz az elnökség a részvételt illetően.
Amennyiben a fenti szabállyal jelentkezők száma annyira kevés, hogy nem egyesületi tagok is az idegenbeli útra el tudnak jönni, akkor az így jelentkezők elfogadásáról az egyesület elnöksége határoz.

2. napirendi pont: A 2012. február eleji estellai út megszervezésével kapcsolatos utazás részletei
Több szurkol kérte, hogy a február 4-én, szombaton este megrendezésre kerülő Itxako-ETO BL mérkőzést követően másnap élőben, a helyszínen tekinthessék meg (természetesen csak fakultatív program keretében) az FC Barcelona – Real Sociedad bajnoki labdarúgó mérkőzést a Nou Camp-ban, és igény esetén ez is megszervezésre kerül, egy egész napos (február 5-i) barcelonai városnézéssel együtt.
A labdarúgó mérkőzés időpontját figyelembe véve az elnökség elkészítette az utazás menetrendjét, mely a honlapon olvasható.

3. napirendi pont: 2011.november 20-án megtartott, a Szurkolói Egyesült által rendezett kispályás focitorna lezárása
A tornára 2011. november 16-án Győrben, a Győr Arénában került sor, a torna megszervezését az előzetes egyeztetések alapján Menyhárt Zoltán vállalta. A tervek szerint 8 csapat vett volna részt, de a sorozatos visszamondások miatt mindössze 6 csapat szerepelt. A torna így körmérkőzéses lebonyolításban zajlott. Az 1.-3. helyezetteket részére, valamint a legjobb játékos, kapus, és a gólkirály részére kupa átadására került sor.
A tornán minősített játékvezetők dolgoztak, Szeitz Sándor és Menyhárt Ferenc, akik társadalmi munkában végezték munkájukat.