2015.07.09.

Kivonat a 2015. július 9-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Aktuális helyzetkép szurkolói bérlet és tagsággal kapcsolatban
Menyhárt Ferenc titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy jelen pillanatban 764.000 Ft összegű tagdíjbevétellel rendelkezünk, és mellette 126 őszi bérlet értékesítésére és 9 tavaszi bérlet értékesítésére került eddig sor. Gellért Tamással egyeztetve megállapításra került, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a júniusi kezdés ideálisnak tűnt, mert így nem 2-3-4 mérkőzésre sűrűsödik a forgalom, hanem szépen eloszlik, és lépésenként lehet előre haladni.

2. napirendi pont: Szuperkupa-döntő jegy értékesítése a szurkolóknak
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy az MKSZ és a Győri ETO KC vezetőivel történő egyeztetés után a győri szurkolók a saját szektoraikból szurkolhatnak a Szuperkupa-döntőn a csapatuknak, annak ellenére, hogy a napijegy egységesen 4000 Ft. Az elnökség egységesen úgy döntött, hogy azok a Szurkolói Egyesületi bérlettel rendelkezők, akik a Szuperkupára is megvásárolják a jegyeiket, a saját helyükre vásárolnak jegyet, és nem sorban töltjük fel a szektort.
A Szuperkupa mérkőzésre a megszokott utaláson kívül, személyesen az augusztus eleji mérkőzéseken lehet megvásárolni a jegyeket.

3. napirendi pont: Bajnokok Ligája selejtező Norvégiában, az utazással kapcsolatos feladatok
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája selejtező helyszíne az EHF legújabb döntése nyomán a norvégiai Drammen. Ez a szurkolók számára rendkívül rossz hír, egyrészt, mert nem hazai közönség előtt játszik a csapat, másrészt egy szállással lebonyolított viszonylag drága utazásra kell számolni. Ezért arra kéri az elnökséget, hogy támogassa az utazást. Az elnökség egyhangúan a támogatást megszavazta, és úgy döntött, hogy az oslói szállást az Egyesület támogatásként biztosítja.
Egyúttal megkérte Gulyás Gábort, hogy az utazást szervezze meg, és a lehetőségek szerint a komppal történő utazásoknál az optimális indulási, érkezési időkkel számoljon.