2021.01.12.

Kivonat a 2021. január 12-én on-line formában megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Magyar Kormány korlátozó intézkedési utáni teendők
A Magyar Kormány a január 11-én lejáró korlátozó intézkedéseket február 1-jéig meghosszabbította, ezzel egyértelművé vált, hogy ezen időszakban valamennyi magyar bajnoki, és Bajnokok Ligája mérkőzésünk zárt kapus lesz. Tök Dezső jelezte, hogy az ősszel megvalósított forgatókönyvet megoldhatjuk a januári mérkőzésekre is, azaz a „B” közép helyére a zászlóinkat, molinóinkat ki tudjuk tenni, míg középre a hatalmas ETO mezt is elhelyezhetjük. Valamennyi részt vevő tag egyetértett, és egyeztettünk, hogy a molinókat apró gyűrűkkel látjuk el, a könnyebb rögzíthetőség miatt, és védve ezzel a saját dolgainkat. Ennek megfelelően a január 23-i Brest elleni Bajnokok Ligája és a február 3-i FTC elleni magyar bajnoki mérkőzésre is egyeztetjük, hogy hogyan és mikor lehet elhelyezni a szektorokba és a mérkőzés után levenni a szektorokból a molinókat.

2. napirendi pont: Szurkolói bál
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az elmúlt 10 évben, immár hagyományosan megrendezett szurkolói bált az idén, a jelenlegi helyzetben megtartani nem tudjuk, de reményét fejezte ki, hogy egy év kimaradással 2022-ben tudjuk folytatni a hagyományainkat.

3. napirendi pont: Levelek
Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy több, az egyesületnek szóló szeptemberi, októberi, novemberi számla csak januárban jutott el hozzánk, mert a székhely címünkre, Kiskút Liget – Magvassy Sportcsarnok lett küldve, és nem a levelezési címre. Felvettük a kapcsolatot a feladókkal, és reméljük, hogy ezen probléma megoldódik, és minden fontos levelünk eljut hozzánk. Tök Dezső elnök jelezte, hogy egyeztet az ETO KC vezetőivel, hogy amennyiben a mi nevünkre levél érkezik, jelezzék felénk, és mi gondoskodunk a mielőbbi átvételről.

4. napirendi pont: 2020. évi zárás
Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a 2020. év zárásakor 9,7 millió Ft feletti egyenlegünk volt a számlánkon, míg 2,6 millión Ft volt a készpénz állományunk. Nagyon komoly, váratlan eseményektől nem mentes 2020-as év van mögöttünk, ahol az őszi időszakban is 3,5 millió Ft tagdíj bevételünk volt. A 2020-as őszi események miatt tagjaink részére nem tudtuk a megfelelő támogatást nyújtani az eddigiek szerint, ezért 2021-ben, a lehetőségeink meg lesznek arra, hogy komolyabban tudjuk tagjainkat támogatni.

5. napirendi pont: 2021. év első felében esedékes adóbevallások
Az elmúlt évek adóbevallásait Gellért Tamás, a korábbi elnök és Menyhárt Ferenc titkár készítette el, Tök Dezső kérésének megfelelően 2021. május 31-ig határidős feladatokat Csete Ildikó, Menyhárt Ferenc segítsége mellett Tök Dezső fogja elkészíteni, igy a KSH jelentést, a Győri Iparűzési adóbevallást, az SZJA felajánlás elszámolását, valamint a társasági adóbevallást.