2024.05.03.

Kivonat a 2024. május 3-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája Final4  negyeddöntő hazai mérkőzés előtti napon egyeztetve
Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a Győri ETO KC vezetőivel történt egyeztetés után a másnap, május 4-én lejátszásra kerülő Győri AUDI ETO KC – Vipers Kristiansand Bajnokok Ligája negyeddöntőt követően a továbbjutó csapat szurkolóinak jelentkezniük kell a szurkolói szektorba a 2024. június 1-2-én megtartandó Final4-re. Jelentkezésre nagyon kevés idő lesz, és amennyiben csapatunk továbbjut, akkor nemcsak a szurkolói egyesület tagjai számára, hanem valamennyi szurkoló számára nekünk kell biztosítani a jegyet a szurkolói szektorba.
A jegy ára 54.900,- Ft. Elvi maximum az eladható jegyek számában 500 db.
A szurkolói egyesület vezetői tárgyaltak róla, hogy idén is támogassák-e a szurkolói egyesület tagjait a jegyek árában. Az elnökség hosszas egyeztetés, és több szempontot figyelembe véve többségi szavazással úgy döntött, hogy a tavaszi utazásokra a tervezetthez képest nagyobb összeget áldozott, ezért a Final4 jegyek vásárlását ezúttal nem támogatja.
Jelentkezéshez szükséges adatokat lehetőleg minden taggal a honlapon, Facebook bejegyzéssel kell majd közölni, a személyi adatok, telefonszám és az e-mail cím megadása kötelező lesz.

2. napirendi pont: Vipers Kristiansand elleni idegenbeli utazásra történő pályázattal kapcsolatos tájékoztatás
Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a győri Önkormányzat április 30-án megtartott és az internetre feltöltött közgyűlési jegyzőkönyve alapján a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete a kért, 500.000,- Ft-os támogatást megkapta. Amint ezzel kapcsolatban, szerződéskötésre kerül sor, akkor intézi, illetve valamennyi az igazoláshoz szükséges dokumentumokat beszerzi. Az előző évi pályázat alapján az elszámolás visszaküldését követően több mint egy hónap lesz a kifizetésig, azaz egyelőre a papír munka elvégzése lesz a feladat, az utalásra még várni kell.