2017.07.13.

Kivonat a 2017. július 13-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: 2017-18-as szezon kezdete, belépési lehetőségek, bérlet árak
A Győri ETO KC-vel történt egyeztetés alapján a szurkolói bérlet ára 16.000,- Ft, melyet egyelőre átutalással az Egyesület számlájára történő utalással lehet kiegyenlíteni. A későbbiek folyamán lesz mód készpénzes fizetésre is, de ezeket megfelelő időpontban nyilvánosságra hozzuk.
Az Egyesületbe történő belépés szabályai nem változtak, a tagdíjat és az előírásokat az Alapszabály egyértelműen leírja.
Továbbra is alapfeltétel a szurkolói bérlet vásárlásához a Szurkolói Egyesületi tagság.
Továbbá az ETO KC-vel történt megállapodás részeként a hazai bajnokság idegenbeli mérkőzéseire a szurkolói egyesület tagjai részére továbbra is kedvezményesen bocsájtja rendelkezésre az utazást az ETO, míg az eddigieknek megfelelően a külföldi utazások is támogatásra kerülnek.

2. napirendi pont: Idegenbeli Bajnokok Ligája utazások a 2017-18-as szezonban
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a sorsolás alapján megnézte az utazási lehetőséget a három őszi Bajnokok Ligája ellenfelünkhöz. Rosztovba szinte lehetetlen utazást szervezni, ezért erre idén sem vállalkozik, míg a dániai utazás esetében a program az előző évekhez hasonló módon buszos utazással történik, a tervezett programot összeállította, melyet a mérkőzés pontos kezdése alapján lehet rögzíteni, és meghirdetni, de ezzel ráérünk, mert ez csak az ötödik forduló lesz.
Ami a szervezésben a legnehezebb az a francia utazás, hiszen Brest városa mintegy 2000 km-re van Győrtől, és legalább három szállással lehet végrehajtani. Az útvonal tervezés alatt van, de a szállásokkal kapcsolatos érdeklődés és pontos információ csak a pontos kezdés ismeretében lehetséges. Gulyás Gábor arra kérte az elnökséget, hogy a várhatóan jelentős összegű utazást támogassa az Egyesület, az elnökség erre egyhangúlag igent mondott, de a támogatás összege az utazás végleges költsége és a jelentkezők számától is függ majd.