2023.02.09.

Kivonat a 2023. február 9-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Siófok elleni idegenbeli utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a korábbi információknak megfelelően 5.900,- Ft a vendég szurkolóknak a jegy a Siófok elleni mérkőzésre. Tekintettel a komoly jegyárra, érdemes lenne egy támogatáson elgondolkodni. Az elnökség 4000-4500-5000,- Ft-os árakat is javasolt, végül az egyeztetés alapján az a döntés született, hogy 4.000,- Ft-ot kell fizetni az egyesületi tagoknak, a nem tagok pedig normál áron kaphatják meg a jegyeket.

2. napirendi pont: Megemlékezés
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy felkérést kaptunk, hogy a hétvégén sorra kerülő Esbjerg elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt a klubbal együtt közösen emlékezzünk meg korábbi edzőnk, Karl-Erik Böhm emléke előtt koszorúzással. A felkérés elfogadását mindenki egyhangúan támogatta.

3. napirendi pont: FTC elleni hazai mérkőzés jegyeinek értékesítése a szurkolói szektorokban
Az április 1-jei FTC elleni rangadó szurkolói szektorba szóló jegyeinek értékesítése folytatódik, és a teljes készlet felett mi rendelkezünk, és minden jegy nálunk marad, amig el nem fogy. Ha véletlenül maradna, akkor a március 15-i héten egyeztetünk az ETO KC vezetőivel.

4. napirendi pont: 2023. évi 1% értesítés
Az elnökség megbeszélést folytatott, hogy a honlapon való értesítés mellett a tagok mailen kapjanak értesítést az egyesület adószámáról, és arról, hogy az 1%-ot tudjuk fogadni, és támogatásokra fogjuk felhasználni. A mailek kiküldését Kiss Eszter vállalta, és egyezetett Gellért Tamással, és ez a kérés a honlapon is külön cikkel fog szerepelni.