2014.01.09.

Kivonat a 2014. január 9-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói Egyesület helye az Egyetemi Csarnokban
Gulyás Gábor jelezte, hogy az új csarnokban a korábbi helyszínen, a büfénél, nem lehetett utazásokat szervezni a rendkívül kevés hely miatt. Nem tudunk leülni a „félemeleten”. Az elnökség megállapítása, hogy az első meccs előtt felderítjük a lehetőségeket, és utána egyeztetünk az ETO vezetőségével.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazás Ljubljanába, Podgoricába
Jelenleg a Larvik elleni idegenbeli utazás szervezése zajlik, ezért a Ljubljanába, és a Podgoricába szervezett utak előkészítése és tervezése zajlik, mindkét útra Gulyás Gábor mellett Tóth László is szervez utazást, és az Egyesület vezetése jelezte, hogy mindkét utazást szükség esetén támogatja.

3. napirendi pont: Szurkolói bál 2014
A tervek szerint a szokott helyen kerül megrendezésre a szurkolói bál, mely az elmúlt években egyre nagyobb sikerrel zajlott le. Időpontját tervezni volt nehéz, hiszen januárban nincs bajnoki mérkőzés nélküli hétvége, és Hajzók Gyula étterme is sok esetben program miatt zárva, ezért 2014. január 25-én került a bál megszervezésre. Belépőjegy 3500/fő.
A Bálra az aznap megrendezésre kerülő Dunaferr elleni bajnoki mérkőzés után kerül sor, a tervek szerint ¾ 8 – 8 órai kezdettel.