2023.12.04.

Kivonat a 2023. december 4-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája januári idegenbeli utazások 
Gulyás Gábor jelezte, hogy a januári utazásokra is megkapta az ajánlatot. Folyamatosan kapja a kéréseket, hogy a dániai, odensei utazást szállással szervezzük meg, annak ellenére, hogy ott még sohasem aludtunk. A belvárosban akad elfogadható szállás. Nagyságrendileg személyenként 20.000,- Ft körüli összeget jelentene a szállás, míg az utazás mintegy 2 milliót, azaz 40 fő esetén 50.000,- Ft/fő lenne az útiköltség. Összesen így 50e+20e=70e Ft lenne személyenként a dániai utazás, amit véleménye szerint támogatni kellene. Az egyesület elnöksége megbeszélés után úgy döntött, hogy 10.000,- Ft/fő összeggel támogatjuk szurkolóinkat. A másik utazás Podgoricára történik, ott a tervezett egy főre jutó buszköltség 42-43 ezer Ft, míg a megszokott budvai szálláson 25 euro/fő a költség. Ezt is támogatjuk, a 42-43 ezer Forint helyett 35.000,- Ft-ot kell az utazóknak fizetni, a szállás árát pedig euróban fogjuk kérni. 

2. napirendi pont: Debrecen elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzés egyeztetése
Menyhárt Ferenc és Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy nyáron már egyeztetett a Debrecen elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzéssel kapcsolatban az ETO KC vezetőivel a támogatásról. Az eddigi szokás ugyanis most ütközik, hiszen bajnoki mérkőzésre az utazást, míg a BL mérkőzésre a jegyet szoktunk támogatásként megkapni, most meg magyarországi BL mérkőzésről beszélünk. Mindenképpen szeretnénk ezt 2023-ban véglegesíteni, hiszen az ünnepek után már a jelentkezéseket kellene rögzítenünk. Mi jobban örülnénk az utazás támogatásának, könnyebben tudnánk a szurkolókat kezelni.

3. napirendi pont: 2024. év eleji bajnoki utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy január idegenbeli mérkőzéssel kezdődik, mégpedig Balatonbogláron a NEKA ellen. Tavaly, nekünk a szurkolóknak kellett egyesével megvennünk a jegyet, emiatt is egyeztet az ETO KC vezetőivel, hogy idén ne így legyen, sokkal egyszerűbb módja is van ennek. Amint az ETO KC vezetőivel megállapodik, hogy reményeink szerint egybe tudjuk a jegyeket rendezni, jelezni fogja, és a szurkolók jelentkezéseit is tudjuk majd fogadni.