Sorsolt az EHF


Hosszú utak várnak a Audi ETO KC csapatára. 

Ma Bécsben kisorsolták az EHF Champions League női mezőnyének csoportjait.

Először az 1. kalapban lévő csapatokat húzták ki. A Metz Handball (francia) az A csoport 2. helyére, a Team Esbjerg (dán) a B csoport 2. helyére, az FTC-Rail Cargo Hungaria az A csoport 1. helyére, a Vipers Kristiansand (norvég) pedig a B csoport 1. helyére került.
Következett a 2. kalap. A HB Ludwigsburg (német) a B csoport 4. helyére, a CSM Bucuresti (román) az A csoport 3. helyére, a Krim Mercator Ljubljana (szlovén) az A csoport 4. helyére, a Buducnost BEMAX (montenegrói) pedig a B csoport 3. helyére került.
A harmadik kalapból a Győri Audi ETO KC a B csoport 5. helyére, a Brest Bretagne Handball (francia) a B csoport 6. helyére, a CS Rapid Bucuresti (román) a B csoport 7. helyére, a Storhamar Handball Elite (norvég) az A csoport 5. helyére, a Nyköbing Falster Handboldklub (dán) az A csoport 6. helyére, a RK Podravka Vegeta (horvát) az A csoport 7. helyére került.
A 4. kalapból a CS Gloria 2018 BN (román) az A csoport 8. helyére, az Odense Handbold (dán) a B csoport 8. helyére került.


A1 – FTC-Rail Cargo Hungaria
A2 – Metz Handball
A3 – CSM Bucuresti
A4 – Krim Mercator Ljubljana
A5 – Storhamar Handball Elite
A6 – Nyköbing Falster Handboldklub
A7 – RK Podravka Vegeta
A8 – CS Gloria 2018 BN

B1 – Vipers Kristiansand
B2 – Team Esbjerg
B3 – Buducnost BEMAX
B4 – HB Ludwigsburg
B5 – Győri Audi ETO KC
B6 – Brest Bretagne Handball
B7 – CS Rapid Bucuresti
B8 – Odense Handbold

A teljes sorsolást, illetve a Győri Audi ETO KC mérkőzéseit hamarosan láthatjátok.