BL negyeddöntő – fizetési határidő


Április 19-ig válthatók meg saját helyre a jegyek.

Fontos határidő közeleg a Vipers Kristiansand elleni, május 4-i Bajnokok Ligája negyeddöntővel kapcsolatban. Azon szurkolótársak, akik a szezonra érvényes szurkolói bérlettel rendelkeznek, április 19-én 24:00-ig vásárolhatják meg saját helyükre a BL negyeddöntő jegyet, ezután ezeket a helyeket nem áll módunkban fenntartani. A határidő után a meg nem vásárolt bérletes helyekre bárki igényelhet jegyet. A saját helyre szóló jegyek ára 3.500,- Forint, a szurkolói szektorok szabad helyeire 5.400,- Forintért válthatók belépők. 

A jegyek ára továbbra is rendezhető átutalással, számlaszámunk: 11737007-20741761, készpénzes befizetésre az április 19-i közgyűlésen lesz lehetőség.

Kérünk Titeket, amennyiben nem szeretnétek megváltani a negyeddöntőre a jegyeteket a saját helyetekre, jelezzétek nekünk a gyorietoksze@gmail.com e-mail címen.

Akik április 19-én 24:00 óráig kifizetik a jegyük árát, az április 21-i, Kisvárda elleni magyar bajnoki mérkőzés alkalmával át is vehetik belépőjüket. Kérünk Titeket, hogy éljetek a bajnoki mérkőzésen a jegyátvételi lehetőséggel!