A végén kell vezetni,


de kell a jó játék is. 

Győri Audi ETO KC – DVSC Schaeffler 25-23 (11-11)
Győr, 2866 néző. Vezette: Felhő, Öcsi (sok hibával)
ETO: Solberg-Oesthassel – Győri-Lukács 2, Gros 7/4, Oftedal 2, Brattset Dale 2, Haugsted, Szöllősi-Schatzl 3.
Cs.: Toft – Varga, Ryu, Farkas J., Broch, Blohm 1, Kristiansen, Nze Minko 6, Almeida de Paula 2.
Edző: Ulrik Kirkely
DVSC: Gabriel – Grosch, Hámori 2, Haggerty, Hornyák, Vámos P. 1, Petrus 3.
Cs.: Bartulovic – Kácsor 5, Jovovity 1, Füzi-Tóvizi 4, Csernyánszki 1, Johansson, Töpfner 6/4, Vámos M.
Edző: Szilágyi Zoltán
Kiállítások: 8, illetve 6 perc
Hétméteresek: 4/4, illetve 5/4

Kihagyott helyzeteket követően Kácsor két átlövésével szerzett előnyt a Loki, de Brattset Dale és Gros egalizált. Az első tizenöt percben a kapusok játszották a főszeperet, Solberg inkább szélről, míg Gabriel félmagasan meglőtt ziccereket hárított. Kácsor átlövései és Füzi-Tóvizi találatait követően 5-7-nél jött is a hazai időkérés. Aztán Ryu kétszer is elcserélte magát (miért nem figyel ilyenekre a kispad??), de a győri kapus ismét fogott kettőt, elöl pedig Szöllősi-Schatzl és Nze Minko lőtt gólt. A kétgólos előny azonban a szünetre elfogyott. 
Elég zavaró volt, hogy a két játékvezető ugyanúgy sárga mezben volt, mint a debreceni kapusok, de a sporik nem akartak a saját szerelésükön változtatni. 
A második játékrészben folytatódott az őrlődés. A vendégek hosszú támadásokat vezettek, és megtalálták a lehetőségeiket, míg a hazaiak nehezen szőtték az akcióikat, ráadásul Gabriel is sok lövést tudott hárítani. A félidő közepén három góllal vezetett a DVSC (16-19), és nem igazán látszódott, hogy ezen a meccsen győri pontszerzés lesz. A hazai időkérést követően beindult a zöld-fehér gólgyártás, öt perccel a vége előtt összejött az egyenlítés (21-21). Közben az egész mérkőzésen reklamáló Szilágy kapott sárga lapot. A hajrában Töpfner kihagyta a büntetőt, majd Solberg védett kettőt, a hazai támadások pedig góllal zárultak, így Győrött maradt a két bajnoki pont.