Bajnokok Ligája sorsolás


A könnyebb csoportban az Audi ETO KC. 

Az EHF négy kalapba sorolta be a csapatokat. 
Az 1. kalapba a Vipers Kristiansand, a Győri Audi ETO KC, a Metz Handball és az Odense Handbold került.
A 2. jelű kalapba a CS Rapid Bucuresti, a Buducnost BEMAX, a Krim Mercator Ljubljana és az SG BBM Bietigheim kapott besorolást.
A 3. kalapból a Storhamar Handball Elite, az FTC-Rail Cargo Hungaria, a Brest Bretagne Handball és a Team Esbjerg várta az ellenfeleit.
A 4. kalap a DHK Baník Most, a HC Lokomotiva Zagreb, a Kastamonu Belediyesi GSK és a CSM Bucuresti neveit tartalmazta.
Először az első kalapból húztak. A Vipers Kristiansand az „A” csoport 2. helyére, az Odense Handbold az „A” csoport 1. helyére, a Győri Audi ETO KC a „B” csoport 1. helyére, a Metz Handball a „B” csoport 2. helyére került.
Következett a második kalap. A Buducnost BEMAX a „B” csoport 4. helyére, a CS Rapid Bucuresti a „B” csoport 3. helyére, a Krim Mercator Ljubljana az „A” csoport 3. helyére, az SG BBM Bietigheim az „A” csoport 4. helyére került. 
A harmadik kalap csapatai az országvédelmi szabályokat betartva kerültek a megfelelő helyükre. A Team Esbjerg a „B” csoport 6. helyére, a Storhamar Handball Elite a „B” csoport 5. helyére, az FTC-Rail Cargo Hungaria az „A” csoport 6. helyére, a Brest Bretagne Handball az „A” csoport 5. helyére került.
A CSM Bucuresti az „A” csoport 8. helyére került. 
Utolsó körben a DHK Baník Most az „A” csoport 7. helyére, a HC Lokomotiva Zagreb a „B” csoport 8. helyére, a Kastamonu Belediyesi GSK a „B” csoport 7. helyére kapott besorolást.

Az „A” csoport csapatai:
1. Odense Handbold
2. Vipers Kristiansand 
3. Krim Mercator Ljubljana
4. SG BBM Bietigheim
5. Brest Bretagne Handball
6. FTC-Rail Cargo Hungaria
7. DHK Baník Most
8. CSM Bucuresti

A „B” csoport csapatai:
1. Győri Audi ETO KC
2. Metz Handball
3. CS Rapid Bucuresti
4. Buducnost BEMAX
5. Storhamar Handball Elite
6. Team Esbjerg
7. Kastamonu Belediyesi GSK
8. HC Lokomotiva Zagreb

A mostani lebonyolítás megegyezik az előző szezonban látottakkal. A tizennégy csoportmérkőzést követően kialakul a sorrend a csoportokban. Mindkét nyolcas első és második helyezettje automatikusan a negyeddöntőbe kerül, a hetedik és nyolcadik helyezettek kiesnek. A többi csapat nyolcaddöntőt játszik.