Sorsolt az EHF


Hosszú utak várnak a győriekre. 

Ma Bécsben kisorsolták a DELO EHF Champions League női mezőnyének csoportjait.
Először az 1. kalapban lévő csapatokat húzták ki. A Brest Bretagne Handball az A csoport 1. helyére, az FTC-Rail Cargo Hungaria az A csoport 2. helyére, a CSKA a B 1. csoport helyére, míg a Vipers Kristiansand a B csoport 2. helyére került.
Következett a 2. kalap. A Buducnost BEMAX az A csoport 3. helyére, a CSM Bucuresti az A csoport 4. helyére, az Odense Handbold a B csoport 4. helyére, az RK Krim Mercator pedig a B csoport 3. helyére került.
A harmadik kalapnál már figyelembe kellett venni az azonos országból bekerült csapatokat, illetve az otthon, vagy idegenben rendezett mérkőzések szabályát is. Ezek alapján a Metz Handball a B csoport 6. helyére, a Győri Audi ETO KC a B csoport 5. helyére, a Rostov-Don az A csoport 6.helyére, a BV Borussia 09 Dortmund az A csoport 5. helyére került.
A 4. kalapból a Team Esbjerg az A csoport 7. helyére került, a Kastamonu Belediyesi DSK a B csoport 7. helyére került, a HC Podravka Vegeta az A csoport 8.helyére került, az IK Sävehof pedig a B csoport 8. helyére került.

A teljes sorsolást, illetve a Győri Audi ETO mérkőzéseit hamarosan láthatjátok.