Közgyűlési meghívó


Beszámoló és tisztújító közgyűlést tart a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete. 

A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének Elnöksége ezúton meghívja minden tagját a 2021. május 06-án (csütörtökön) 18:00 órakor tartandó éves közgyűlésére.
A veszélyhelyzet miatt az érvényben lévő jogszabályok alapján a Közgyűlést elektronikus úton, a Facebook felületén tartjuk meg. Minden tagunk, akinek ismerjük Facebook profilját, meghívót fog kapni. A meghívó elfogadásával biztosítod a jelenlétedet. Azok a tagok, akik bármilyen okból nem kapnak meghívót, legkésőbb 2021. április 12-ig jelezzék Tök Dezsőnek, vagy Menyhárt Ferencnek Facebookon, vagy a szurkolói egyesület gyorietoksze@gmail.com email címén. Azok, akik nem tagjai a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének, NE kérjenek meghívót!


NAPIRENDI PONTOK:

  1. A Közgyűlés összehívásának jogi háttere
  2. Beszámoló a legutóbbi Közgyűlés óta történtekről, tevékenységünkről (Elnök)
  3. Beszámoló a 2020. évi utazásokról (Elnökhelyettes)
  4. Pénzügyi beszámoló, 2020. végi zárómérleg (Titkár, Felügyelő Bizottság)
  5. Új Elnökség és Felügyelő Bizottság választása

Ezúton is kérjük minden szurkolótársunkat, hogy gondolja át, kívánja-e jelöltetni magát az Elnökség, illetve a Felügyelő Bizottság bármely pozíciójára és pályázása esetén készítse elő terveit, javaslatait. Minden pozíció nyitott és újra pályázható, nincsenek előre eldöntött személyi kérdések, a Közgyűlés egyszerű többséggel dönt a jelöltekről. Amennyiben szándékotokban áll valakit jelölni, vagy önjelöltként indulni, kérjük, jelezzétek ezt nekünk előzetesen a szokásos kommunikációs csatornákon (mobilon, e-mailben).
 
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Sportbaráti üdvözlettel:
Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének Elnöksége

CSAK AZ ETO!