Jó kezdés


3 meccs – 3 győzelem. 

Remekül kezdte a szezont az AGROFEED ETO-SZESE. Deáki István csapata augusztus végén Magyar Kupa találkozón Székesfehérváron, az ALBA-MÁV-ELŐRE ellen lépett pályára és 17-13-as félidőt követően 38-23 arányú győzelmet aratott, ezzel továbblépett a következő fordulóba.
Szeptember 16-án – amire nagyon sokan vártak – ismét kettős mérkőzést rendeztek Győrött. A Győri Audi ETO KC – DVSC SCHAEFFLER női bajnoki mérkőzést követően a fiúk a Veszprémi KKFT Felsőörs csapatát fogadták 800 néző előtt. Az első játékrészben négy góllal is vezettek már a győriek, de sok technikai hiba csúszott a játékukba, mit ki is használt a vendégcsapat. A második harminc percre aztán sikerült javítani a hibákat, támadásban is biztosabbá válta csapat, a kapuban pedig Nahaj parádézott. A végén hat gól lett a különbség, 25-19-re győzött az ETO-SZESE.
Sokat nem pihenhettek a fiúk, mert a vasárnapi fellépést követően szerdán ismét kupameccs következett, ezúttal a KK Ajka otthonában. Az első játékrészben jól tartották magukat a hazaiak, de a második harminc percre – a késői kezdés ellenére – felébredtek a győri fiatalok és behúzták a meccset (29-23).

Jó folytatást kívánunk!