Amorim örökbe fogadta Rudit


Különleges ajándékkal lepte meg klubja Eduarda Amorimot, a Audi ETO KC átlövőjét. Duda örökbe fogadta a győri állatkert egyik zsiráfját, Rudit.

Eduarda Amorim a keddi edzés után csapattársával Hornyák Ágival érkezett az állatkerthez. Duda úgy tudta autogram osztásra várják egy rendezvényen. A csapattársak, és a klubvezetés fejéből kipattant ötletről, a meglepetésről sejtése sem volt.

A brazil játékos kedvenc állata a zsiráf, így adódott az ötlet, hogy a Magvassy Soprtcsarnok közvetlen szomszédságában lévő Xantus János Állatkert egyik hosszú nyakú állatának ő legyen a “nevelőszülője”.

Eduardát az állatkert munkatársai, fotósok, újságírók várták a zsiráfok kifutójánál, és csak ekkor tudta meg, hogy mi is történik valójában. Duda megkapta a Rudi örökbefogadásáról szóló emléklapot, és barátkozhatott a 12 éves zsiráffal.

“Mindig magasabb voltam az átlagnál, és a velem egykorú lányoknál, ezért zsiráfnak hívtak. Ez az állat lett a kedvencem. Nagyon örülök a különleges meglepetésnek, és elárulom, hogy bár rengeteg plüssfigurám van, ilyen közelről most látok először igazi zsiráfot.” – mondta az ETO játékosa.

Farkas Adrienn a győri állatkert munkatársa hozzátette, Amorim bármikor meglátogathatja Rudit. A kézilabdázó a zsiráf október 4-i, 12. születésnapi köszöntésén is ott lesz.

http://www.kisalfold.hu/sport/audi_eto_amorim_orokbe_fogadta_rudit_-_video/2149563/