Tornagyőztes a Vardar


A házigazdák a harmadik helyen végeztek. 

Larvik HK – WHC Vardar SCBT 24-25 (15-12)
Győr, 400 néző. Vezette: Horváth, Marton (az első kétnapi pároshoz képest kiválóan)
LHK: Toft, Hasanic – Riegelhuth Koren 10/8, Mörk 1, G. Hammerseng-Edin, Wojtas 5, Blanco 1, Solberg 1, A. Hammmerseng-Edin 1, Sulland 1, Stange 1, Breivang 1, Johansen 2, Lund, Kristiansen.
Edző: Ole Gustav Gjekstad
Vardar: Leynaud, Suslina – Radicevic 1, Pineau, Mitrova, Nikolic, Lazovic 2, Dembele 6, Fernandez 1, Althaus, Klikovac, Penezic 3, Chernoivanenko 4, Ikhneva 2, Khmyrova 3, Lekic 3/3.
Edző: Indira Kastratovic
Kiállítások: 6, illetve 8 perc
Hétméteresek: 9/8, illetve 4/3

A PwC torna utolsó napján a pénteki és szombati győztes lépett pályára. 
A Larvik kezdte jobban a mérkőzést, Wojtas két bombája kötött a Skopje kapujában. Penezic két szép átlövése között Johansen növelte a norvég gólok számát. Stange átlövés és Riegelhuth büntetője után már három góllal vezetett a Larvik (5-2). A norvégok Riegelhuth büntetőiben, míg a macedónok Dembele gyorsaságában bízhattak. A Larvik előnye hat perccel a félidő vége előtt egy gólra csökkent (11-10), de újabb büntetők és Wojtas góljai alakították ki a félidei eredményt.
A második harminc perc elején a Larvik tartotta előnyét, de kilenc perc után ismét csak egy gól volt a különbség (18-17). Megint jött Wojtas és Riegelhuth, de a másik oldalon Ikhneva és Lekic góljai már döntetlent eredményeztek. Suslina védésit követően Dembele és Chernoivanenko lőtt gyors gólt (20-22). Breivang góljára Lekic büntetőből válaszolt. Riegelhuth már a nyolcadik büntetőjét értékesítette, majd Mörk egyenlített (23-23). A gólcsendet Chernoivanenko törte meg, Dembele pedig ismét két gólra növelte az előnyt. Blanco első találata reményt adott a norvégoknak, de a tornagyőzelmet jelentő egyenlítés nem sikerült.