Szucsa 2014.


Ismét pályán a szurkolók.

A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete július első hétvégéjén rendezi a 2014. évi Országos Szurkolói Kézilabdatornát. Az előző évek sikeres tornáit követően ez már a nyolcadik győri rendezésű torna lesz.
A Magvassy Mihály Sportcsarnok átalakítása miatt az idei helyszín Ikrény, ahol a Rábcatorok Kulturális és Sportközpont várja az ország tíz szurkolói csapatának közel százhatvan játékosát és a kísérőiket.
A versenybizottság a péntek esti megnyitót követően a helyszínen készíti el a sorsolást, így minden csapat csak ott tudja meg, kivel kell megmérkőznie a hétvége során. A torna résztvevői: a 2013. évi bajnok Red-Blue Panthers Vác, a Ferencvárosi SzuCsa Kézilabda, a Gyöngyösi Kézilabda Szurkolói Klub, a Váci Szurkolók, a Szegedi Kézilabda Fan Club, a Szögedi Köménymag, a Dunaferr és Barátai, valamint a három hazai érdekeltségű csapat, a BKU/WJ, a GD-Legends és a rendező Green Danger.
A sorsolást követően vacsora, majd jó hangulatú beszélgetés zárja az estét.
A mérkőzések szombaton reggel fél kilenckor kezdődnek és este hatig pattog a labda. Ezen a napon a csoportmérkőzések kerülnek megrendezésre. Vacsora után ismét a szórakozásé a főszerep.
Vasárnap reggel fél kilenctől lépnek pályára a csapatok. Az alsóházi rájátszás mérkőzései mellett az elődöntőket és a helyosztókat tekinthetik meg a csarnokba kilátogató szurkolók. A döntőt követően várhatóan 15 órakor kezdődik az eredményhirdetés.
A tornán közreműködő játékvezetők közül többen is a magyar bajnokság legfelső osztályában is vezettek már mérkőzéseket. A keret tagjai nem először vesznek részt a győri tornán, az eddig rendezvények után mindig elismeréssel nyilatkoztak a mérkőzések színvonaláról.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!