Dobogón a szurkolók


Véget ért a megyei bajnokság. 

2013. szeptember 21-én – a hivatalos kezdés előtt egy héttel – szólalt meg az első sípszó a 2013-2014-es bajnoki szezonban. Ismét változott az összetétel, Győr-Moson-Sopron megye, valamint Vas megye csapataihoz három Komárom-Esztergom megyei csapat csatlakozott. Tíz csapat kezdte meg a küzdelmeket, köztük a Green Danger játékosaival. A fiúk 2005 óta megszakítás nélkül szerepelnek a negyedik vonalban, ahol eddig a legjobb eredményük egy negyedik hely volt.
Sajnos a szezonkezdés nem sikerült jól, Tatán, a Környe ellen vereséget szenvedett az csapat, ezt követően azonban zsinórban hét győzelem került a GD neve mellé, ezzel minden idők legjobb őszét tudhatta maga mögött a gárda. A hivatalos őszi zárófordulóban Kisbérre utaztak a szurkolók, ahol érdekes körülmények között – nézők által provokált verekedés, érdekes játékvezetői felfogás – szenvedtek vereséget, de a SZESE elleni két bajnoki ponttal szépen zárult az ősz. A téli felkészülés jól sikerült, köszönhetően ácsi barátainknak. Az ikrényi sportcsarnokban megtartott edzéseken  is egyre jobb hangulatú munka folyt, ennek köszönhetően az első két tavaszi fordulóban négy pontot gyűjtött a Green Danger. Sajnos Téten, a mumus ellen becsúszott egy vereség, de a következő három mérkőzést követően újabb hat ponttal lett gazdagabb a csapat. Következett a rangadó, a Győrzámoly elleni mérkőzés. Ősszel Ikrényben magabiztos győzelmet arattak a későbbi bajnok ellen a szurkolók (ez volt a Győrzámoly egyetlen veresége a szezonban!!!), de a zámolyi kis csarnok most sem kedvezett, győzött a Győrzámoly. A GD a Környe csapatával vívott nagy harcot a dobogóért, ekkor még a szurkolóknak volt esélyük akár a második hely megszerzésére is, de a Kisbér egy remek mérkőzésen Ikrényben is megszerezte a két bajnoki pontot. A SZESE ellen zárta a bajnokságot a Green Danger. A vendégek tét nélkül léphettek pályára, a szurkolóknak azonban egy pontra még szükségük volt a harmadik helyhez. Az első harminc perc még kiegyenlített küzdelmet hozott, de a bajnokság utolsó félidejében már a vendéglátók bírták jobban, megszerezték a két bajnoki pontot, ezzel együtt a bronzérmet is.
A június 14-én megtartott szezonzáró kerti party jól sikerült, senki nem tudta, hogy éremosztó lesz.
A csapat azonban még nem pihen, július 4. és 6. között még egy fontos feladat vár a fiúkra, ugyanis Ikrényben kerül megrendezésre a 2014. évi Országos Szurkolói Kézilabdatorna.