1-0


A végén már nagy volt a különbség.

Győri Audi ETO KC – Érd 35-21 (15-12)
Győr, 2000 néző. Vezette: Tomecskó-Hunyadi, Unyatinszki.
ETO: Lunde – Orbán 3, Bulatovic 1, Görbicz 4/1, Löke 8, Amorim 5, Kovacsics 3/1.
Cs.: Herr – Bognár-Bódi, Soós 6, Hornyák Á. 1, Sirián 1, Hornyák D. 1, Korsós 2, Tervel.
Edző: Ambros Martín
Érd: Janurik – Koren 1, Kovács 6, Triscsuk 2, Vukcevic 2, Klivinyi 4/1, Schatzl 6/5.
Cs.: Oguntoye, Gridnyeva – Szekeres, Bognár, Török, Wolf, Mester, Kisfaludy
Edző: Szabó Edina
Kiállítások: 2 perc (Löke), illetve 6 perc
Hétméteresek: 2/2, illetve 8/6
Kisebb műszaki probléma után Orbán góljával indult a mérkőzés, de az Érd fordított, majd három góllal meglépett (8. perc: 2-5). A győri időkérést követően két gyors hazai gól jött, majd egy jól kihasznált emberelőny után már a hazaiak vezettek (6-5). Az Érd is időt kért, de nem sikerült felzárkóznia, az ETO fokozatosan növelte előnyét. Hat perccel a félidő vége előtt öt gól volt a különbség (13-8), de a vendégek nem adták fel, kihasználták a győri hibákat és három gólra megközelítették ellenfelüket.
Bár a második játékrész első gólját Triscsuk lőtte, beindult a győri henger. Egy 6-1-es időszakot követően Szabó Edina ismét időt kért, de csapatát nem tudta felrázni. Görbicz jól osztogatott, bátran lőtt és a szépségdíjas büntetőjével ismét vezére volt csapatának. Kilencgólos hazai előnynél Löke mehetett pihenni, emberelőnyből egy góllal jött feljebb az Érd. Kis győri megingás után Schatzl hétre csökkentette a hátrányt (25-18). Hazai időkérés után kiegyenlített játék volt a pályán. Lunde heteset fogott, majd Görbicz trükkös ejtése állt meg a gólvonal előtt. A hazaiak harmincadik gólja Sirián nevéhez fűződik. Lunde ismét túljárt Triscsuk eszén, míg a másik oldalon Kovacsics biztos kézzel lőtte a büntetőt. Az érdiek nyolcadik hetesét Klivinyi belőtte, de Soós és Korsós góljaival kialakult a legnagyobb különbség.
A Győri Audi ETO KC magabiztosan nyert a második félidő elején összeomló Érd ellen, így 1-0-ra vezet a bajnoki elődöntőben. Folytatás április 16-án.