Közgyűlési meghívó


Beszámoló és tisztújító közgyűlést tart a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete

A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének Elnöksége ezúton meghívja minden tagját és minden kedves érdeklődőt a 2014. április 11-én, pénteken 17:00 órakor, a Kölcsey Iskolában (9024 Győr, Szent Imre út 33.) tartandó éves közgyűlésére.
Határozatképtelenség esetén a Közgyűlést ugyanazon a napon, ugyanott 17:30 órától tartjuk!

NAPIRENDI PONTOK:

  1. A levezető elnök, a jegyzőkönyv-vezető és a hitelesítő személyek megválasztása
  2. Beszámoló a legutóbbi Közgyűlés óta történtekről, tevékenységünkről (Elnök)
  3. Pénzügyi beszámoló, 2013. végi zárómérleg (Titkár és Ellenőrző Bizottság)
  4. Új Elnökség és Ellenőrző Bizottság választása
  5. Egyéb témák megvitatása, kérdések-válaszok

Ezúton is kérjük minden szurkolótársunkat, hogy gondolja át, kívánja-e jelöltetni magát az Elnökség, illetve az Ellenőrző Bizottság bármely pozíciójára és pályázása esetén készítse elő terveit, javaslatait. Minden pozíció nyitott és újrapályázható, nincsenek előre eldöntött személyi kérdések, a Közgyűlés egyszerű többséggel dönt a jelöltekről. Amennyiben szándékotokban áll valakit jelölni, vagy önjelöltként indulni, kérjük, jelezzétek ezt nekünk előzetesen a szokásos kommunikációs csatornákon (meccsen, mobilon, e-mailben).

Aki személyesen mégsem tudna jelen lenni a közgyűlésen, kérjük, hogy juttassa vissza a kitöltött meghatalmazás_2014 dokumentumot (személyesen, vagy a gyorietoksze@gmail.com címre), mellyel helyette és nevében az általa meghatalmazott tagtársa szavazhat.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Sportbaráti üdvözlettel:
Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének Elnöksége