Fehérváron a kupáért


A négyes döntő a cél.

Fehérvár KC – Győri Audi ETO KC
Magyar Kupa negyeddöntő
Székesfehérvár, 2014. március 19. 17:45
Játékvezetők: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária
TV: Sportklub (élő)


Már három hely foglalt a legjobb négy között, hiszen a Veszprém Barabás Duna Takarék KC a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, a Siófok KC-Galerius Fürdő a DVSC-TVP, az FTC-Rail Cargo Hungaria pedig az Érd ellen jutott túl a negyeddöntőkben.

A Fehérvár KC a III. fordulóban kapcsolódott be a kupasorozatba, akkor a Mohácsi Takarék Bank-Kozármisleny SE ellen idegenben 43-22 arányú győzelmet aratott. A következő körben kicsit nehezebben sikerült a továbbjutás, a Kispesti NKK ellen „csak” 26-20-ra győzött Pal Oldrup Jensen együttese. Horváth Bernadett 11, Azari Fruzsina 8, Kazai Anita, Tilinger Tamara és Vaszari Virág 7-7 alkalommal volt eredményes a kupamérkőzéseken.
A címvédő győriek az Ipress Center Vác ellen kezdtek a negyedik fordulóban. Amorim és Löke nélkül is tízgólos (26-16) győzelmet szerzett Ambros Martín csapata. Bognár-Bódi Bernadett és Sirián Szederke 5-5, Soós Viktória 4, Katarina Bulatovic, Hornyák Dóra, Korsós Dorina, Kovacsics Anikó és Szepesi Ivett 2-2, Görbicz Anita és Orbán Adrienn 1-1 gólt lőtt a mérkőzésen.

A találkozó Mesterhármasára itt nevezhetsz.