A vége nehézre sikerült


Továbbra is hiba nélkül az Audi ETO KC. 

Hypo Niederösterreich – Győri Audi ETO KC 27-28 (11-14)

Maria Enzersdorf, 1020 néző. Vezette: Arntsen, Röen (norvégok)
Hypo: Arenhart – do Nascimento 8/2, Rodrigues 4, Carvalho Carneiro Diniz 1, Cavaleiro Fachinello 3, Acimovic 4, Franca da Silva 4.
Cs.: Sanko, Hajtogató – Spiridon 2, Gomes da Rocha 1, Kaiser, Mauler, Müller, Rotis-Nagy.
Edző: Morten Soubak
ETO: Lunde – Orbán 3, Hornyák Á. 7, Bulatovic 9, Tervel, Görbicz 5, Szepesi.
Cs.: Herr – Kovacsics 2, Korsós 1, Sirián 1, Bognár-Bódi, Hornyák D., Soós, Amorim, Löke.
Edző: Ambros Martín
Kiállítások: 8, illetve 4 perc (Bulatovic, Hornyák Á.)
Hétméteresek: 2/2, illetve 1/0

A vendégeknél a válogatott találkozón megsérült Amorim és a Vác elleni sérülést követően Löke játéka volt kérdéses. A mérkőzés Bulatovic góljával kezdődött, amire Acimovic válaszolt. A győriek gyorsan megléptek (7. perc: 1-4), de a Hypo nem adta fel. Soubek időt kért, ami használt is, csapata alig hat perc alatt egyenlített (5-5). A vendégeknél Hornyák Á. és Bulatovic nagy kedvvel és pontosan játszott, így ismét négy gólra nőtt a győri előny. 7-11-nél újabb hazai időkérés következett. A Hypo nem engedte el ellenfelét, fokozatosan tapadt, de két gólnál közelebb nem jutott. A dudaszó előtti pillanatban Kovacsics gólja háromra növelte a különbséget.
A második játékrészt is Bulatovic nyitotta, de Hornyák Á. sem akart lemaradni társától. Az ETO hat góllal vezetett (49. perc: 18-24), de a sok technikai hiba miatt nem tudta jobban növelni előnyét. Az osztrákok ezekből fokozatosan közelítették meg ellenfelüket. Nascimento szélről többször is eredményes volt, míg a másik oldalon Görbicz és Kovacsics góljai tartották a csapatot. Három perccel a vége előtt már csak két gól (26-28) volt a vendégek előnye, ekkor Spiridon szépített, majd a győri időkérés után egy eladott labdát követően Cavaleiro egyre faragta a hátrányt. Az utolsó percben Görbicz lövését Arenhart védte, de a kipattanót Korsós szedte össze. A hátralévő másodpercekben már nem változott az eredmény, így a Győri Audi ETO KC ötödik csoportmérkőzését is megnyerte. Győzelmével a győri csapat már biztosan csoportelső.