Tavaszi bérletek – 2.


Még egy alkalom.

A 2014-2015-ös szezon tavaszi mérkőzéseire a Győri ETO KC 17.000,- Forintban határozta meg a szurkolói bérlet árát. Ez az összeg az alapszakasz hét bajnoki mérkőzését, legalább két mérkőzést a rájátszásban, illetve három Bajnokok Ligája középdöntős mérkőzést tartalmaz. Az ár nem tartalmazza a Bajnokok Ligája negyeddöntős mérkőzésre szóló belépőt, arra a találkozók újabb belépőt kell váltani. Természetesen csak azok a szurkolók vásárolhatják meg ezt a bérletet, akik a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete tagjai.

A bérlet ára egyösszegben, illetve két – egyenlő – részletben is fizethető.
Fizetési határidők:

  • első részlet: 2014. december 17. (szerda),
  • második részlet: 2015. január 14. (szerda).

Személyesen 2014. december 6-án 10:00 és 12:00 óra között Győrött, a Baross úton található Látogatóközpontban lehet fizetni. Aki ezt a lehetőséget kihagyja, már csak átutalással tud fizetni!!!
Természetesen lehetőség van átutalással rendezni a bérlet árát. Ezt megtehetitek bármely OTP Bank fiókban készpénzben történő befizetéssel, vagy az Egyesület 11737007-20741761 számlaszámára történő átutalással. A közleményben a tag neve mellett (névazonosság esetén beazonosíthatóság végett) a szezonra érvényes szurkolói igazolvány számát kérjük feltüntetni.
A számlára beérkezés határidejei:

  • első részlet: 2014. december 16. (kedd),
  • második részlet: 2015. január 13. (kedd).

Kérünk mindenkit, hogy 2014. december 17-ig jelezzen vissza a gyorietoksze@gmail.com címre, meg kívánja-e vásárolni a tavaszi bérletét, vagy nem. A nemleges választ is várjuk. Aki igennel válaszol, lehetőség szerint írja meg, hogy az alsó (mobil) lelátón, vagy felső szektorban szeretne szurkolni a csapatnak. A visszajelzések alapján tudunk a Győri ETO KC vezetőségével a szurkolói szektor nagyságáról és elhelyezkedéséről tárgyalni.

Annak, aki 2014. december 17-ig NEM JELEZ vissza, a tavaszi szezonra nem tudunk szurkolói bérletet biztosítani!