Segíts, ha tudsz!


Az alábbiakban az Oxigen Media kérését adjuk közre.

"Segélyszállítmányt viszünk ki Gyergyószentmiklósra, a Szent Anna Gyermekotthon lakóinak, akik 2-14 éves korú árvák, vagy nagyon rossz anyagi helyzetben élő gyerekek. Az otthonnak 48 állandó lakójáról kell gondoskodnia, ami nehéz dolog, főleg, ha azt is nézzük, hogy az óvodás korú gyermekek számára idén nyitotta meg a kapuit.

Ezért úgy döntöttünk, a győriek segítségével tárgyi adományokat juttatunk el az árvaházba, hogy megkönnyítsük az ünnepeket. Amiket gyűjtünk:

  • tartós élelmiszer (olaj, liszt, cukor…),
  • tisztítószerek (mosópor, mosogatószer, öblítő, súrolópor…),
  • tisztálkodási szerek (szappan, sampon, fogkrém, tusfürdő…),
  • az otthon vezetői nemrég említették, hogy esetleg nagy lábasoknak is örülnének,
  • játékok (elsősorban társas, építőkockák, de plüssállatok már nem, mert abból sok gyűlt össze).

A felajánlásokat Győrben, a Magyar utca 9-es szám alatt, az Oxygen Media székhelyén gyűjtjük, innen visszük ki őket Székelyföldre.
Szeretnénk, ha a gyűjtésben a győri kézilabda szurkolók is segítenének, hiszen egy összetartó közösségről van szó és, mint a legtöbb győri, ők is bebizonyították már, hogy tudnak segítő kezet nyújtani, ha baj van.
Orbán Adrienn és Dudás Ádám már a gyűjtés első napján egy csomagtartónyi élelmiszerrel járult hozzá az úthoz, reméljük a szurkolók is szívesen adakoznak, természetesen mindenki lehetőségeihez mérten. A gyűjtésről anyag készül, melyet nemsokára kiegészítünk a két élsportoló adakozásáról készült videóval is, illetve szeretnénk arról is beszámolni, hogy szurkolók is segítik az ügyünket.
Magáról az útról és annak remélhető sikeréről is beszámolunk majd az O2 televízióban, az O3 rádióban, valamint a különböző internetes csatornákon. 
Fontosnak tartjuk még kiemelni, hogy pénzbeli támogatást nem kérünk senkitől, konkrét ajándékokat szeretnénk vinni. Emellett már ruhaneműre sincs szükség, azt egy másik alkalommal viszünk. Most csak a felsoroltakat tudjuk elszállítani.
Az indulást 2013. december 4-én a hajnali órákra tervezzük."

Segítségeteket köszönjük.

Az Oxigen Media nevében: Benedek Róbert