Második lett az ETO-SZESE


Ismét elúszott a feljutás. sad

Jól indult a szezon az NB I/B nyugati csoportjában az AGROFEED ETO-SZESE számára, hiszen a szeptemberben lejátszott három fordulóban három győzelmet arattak, ráadásul idegenben győzték le a nagy rivális Vác csapatát. A negyedik fordulóban elvesztette Deáki István együttese a veretlenségét, Pécsett egy „hajnali” mérkőzésen szenvedett egygólos vereséget. Zsinórban öt győzelem következett, majd a másik nagy rivális, a NEKA otthonából távoztak a győriek egy ponttal. Az őszt magabiztos hazai győzelemmel zárták a fiúk.
A tavasz nem úgy kezdődött, ahogy sok szurkoló várta. A Felsőörs és a Telekom Veszprém elleni idegenbeli döntetlenek között a Vác vitt el két pontot a Magvassy csarnokból, majd egy nagyon fájó vereség következett a Százhalombatta ellen. Igazából itt ment el a feljutás lehetősége. Hiába jött újabb négy győzelem, a NEKA Győrött tudott győzni, így a második hely is veszélybe került. Az utolsó fordulóban a NEKA legyőzte a már bajnok váciakat, az ETO pedig szigetszentmiklósi győzelmével biztosította be az ezüstérmet.
Az összes bajnoki mérkőzésen kilenc játékos szerepelt, Nahaj László és Pulai Dávid a kapuban, a mezőnyben pedig Bella Viktor, Czene Dávid, Győri Dani Dávid, Hollós Péter, Kőhalmi Dániel, Paár Olivér és Sokoray Ádám. A házi góllövőlistán a pályafutását befejező Szabó András 91 góllal végzett az élen, Paár Olivér 89, Schneider Miklós 80 alkalommal volt eredményes.

Gratulálunk a második helyen végzett csapatnak!