2012.08.02.

Kivonat a 2012. augusztus 2-i Elnökségi Ülésről

1. napirendi pont: Bajnoki bérlet árusítás helyzete, szabályai

A 2012. július 19-én elfogadott szabályoknak megfelelően július 23-án a Győri ETO KC meghatározta a bajnoki mérkőzésekre és a Magyar Kupa hazai mérkőzéseire (négyes döntő kivételével) érvényes szurkolói bérletek árát, mely az előző év óta nem változott, azaz 7.750 Ft/fő. Bérletet a 12 év feletti tagoknak kell vásárolni. A bérleteket az ETO rendeli meg, melyek esetében az elmúlt évek szokásainak megfelelően utólagos elszámolásra kapja meg az Egyesület. A bérletek chip-kártyával lesznek ellátva.
Július végén megkezdődött a beléptetés, de a nagyobb létszámmal történő belépésre a csapat felkészülési mérkőzései után (hétvégi mérkőzés esetén előtte is) kerülhet sor, valamint az egyesület számlájára történő befizetésekkel, utalásokkal. A beléptetéseket Gellért Tamás elnök és Menyhárt Ferenc titkár végzi, akik folyamatos egyeztetéssel próbálják meg az esetleges hibákat elkerülni. Szükség esetén (jelentősebb szurkolói létszám esetén) az elnökség más tagjára, vagy segítőszándékú egyesületi tagokra is számíthatunk.
Amennyiben a beléptetésekkel kapcsolatban pontos időpontokról tudunk majd beszámolni, vagy változásokra kerül sor, az azonnal felkerül az Egyesület honlapjára.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája mérkőzéseire vonatkozó szurkolói bérletek

Az ETO vezetése jelezte, hogy várhatóan a Bajnokok Ligája őszi csoportküzdelmeire szóló szurkolói bérlet árát nem kívánja emelni, azaz várhatóan marad 3.250 Ft. Ezt az összeget azonban a hó második felében véglegesíti, és ekkortól értékesítheti csak az Egyesület. Az értékesítés szabályait is később véglegesíti a klub, melyet a döntést követően azonnal az Egyesület tudomására hoz.