2012.03.07.

 

Kivonat a 2012. március 7-i Elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Valcea – Győri AUDI ETO BL mérkőzés, idegenbeli úttal kapcsolatos szervezési és jelentkezési feltételek
Az idegenbeli útra az egyesület kétféle utazást szervez. Egyrészt egy non-stop utat, melynek 13.000,- Ft lesz a költsége, a tervezett indulás 2012. március 31. este 9 óra, érkezés közvetlenül Valcea-ba reggel 9-10 óra körül, meccs utáni visszaindulással, és reggel 7-8 órai hazaérkezéssel. Másrészt egy (korábban Totya által szervezett) nagyszebeni szállással összekötött utat, melynek 22.000,- Ft a költsége, a tervezett indulás 2012. március 31. reggel 7 óra, érkezés Nagyszebenbe délután 5 körül. Szállás, majd másnap délelőtt városnézés. Délután fél 2-2 körül továbbutazás a meccs helyszínére, majd a mérkőzés után hazaindulás. Érkezés reggel 7-8 óra körül Győrbe.
Mindkét útra biztosítást lehet kötni, a non-stop útra 1.000,-, míg a szállásosra 1.500,- Ft a díja.
Jelentkezni Gulyás Gábornál, a megszokott rend szerint lehet.

2. napirendi pont: Győri AUDI ETO – Valcea BL mérkőzés, hazai, veszprémi úttal kapcsolatos szervezési és egyéb teendők
A Győri ETO KC döntése alapján a visszavágó helyszíne Veszprém, ezért az elődöntő „hazai” mérkőzésére szóló szurkolói belépőjegyek árusítása mellett a Győr – Veszprém utazásra szóló „buszjegyek” árusítására is sor kerül.
A „buszjegyek” ára egységesen 1.000,- Ft lesz, függetlenül attól, hogy az ETO Shopban, vagy a Szurkolói Egyesületnél vásárolja meg. DE döntés született arról, hogy mindenki azzal szervezővel utazik, akinél a jegyet megvásárolta. A Szurkolói Egyesület elnöksége a megvásárolt buszjegyek alapján állítja össze az utaslistákat.

A belépőjegyek és a „buszjegyek” árusítására az elmúlt időszak hosszabb ideje helyett csökkentve, mindössze március 13-21-ig van rá lehetőség (a hazai bajnokin 13-án kedden, illetve 17-én szombaton, illetve 16-án az előre meghirdetett időpontban).

Az ETO KC ezúttal is ad kedvezményt az Egyesület tagjainak, akik így a 8.000,- Ft-os jegyet 4.000,- Ft-os egységáron vásárolhatják meg, a buszjegyekre kedvezmény nem adható. A kedvezmény igénylésének feltétele a 2011. október 31. előtt rendezett Szurkolói Egyesület tagsági viszony.

Az elszámolásra 2012. március 23-án pénteken kerül sor, ezt követően az Egyesület tagjainak az Egyesület keretein belül jegy vásárlásra lehetősége nem lesz.