2023.04.15.

Kivonat a 2023. április 15-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Magyar Kupa hétvége
Az elnökség egyeztetett, hogy a még nálunk lévő Magyar Kupa hétvégére szóló jegyek tulajdonosait megkeresi, hogy mielőbb át tudjuk részükre adni a jegyeket. Akik busszal jönnek, számukra a buszon kerül átadásra, akik külön autókkal, nekik mailen küldjük el a jegyeket. Lehetőség szerint minél kevesebb jegy maradjon (lehetőleg semmi), helyszíni átadásra.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája negyeddöntő jegyek átadása
Menyhárt Ferenc elnök egyeztetett, hogy a jegyek a Bajnokok Ligája hazai mérkőzés előtt lehetőség szerint mielőbb kerüljenek kiosztásra, ne a mérkőzés napján. Erre lehetőség a tatabányai Magyar Kupa hétvége, valamint az addig megrendezendő hazai bajnoki meccsek, de tartsunk egy külön osztást a jegyek kiosztása miatt. Mindenki egyet értett, de időpontot és helyszint később keressük meg.

3. napirendi pont: Bajnokok Ligája Final 4 tervezett támogatása
Tekintettel arra, hogy márciusi elnökségi ülésen már átbeszéltük a Final4 támogatását, azt a közös döntést hoztuk, hogy 5.000,- Ft-tal támogatjuk azon szurkolói egyesületi tagok jegyvásárlását, akik a szurkolói szektorba vásárolják meg a jegyüket, ezt a lehetőséget idén is fel fogjuk kínálni. Tudjuk, hogy ez közel 1 millió Ft-os támogatást jelent, de a mostani, erősen dráguló világban minden segítség fontos, ezért ezzel a lehetőséggel idén is élni fogunk.

4. napirendi pont: Győri ETO KC felajánlásai és támogatásai
Endrődi Péter korábbi ígéretének megfelelően jelezte, hogy az ETO KC vezetőségével együtt azt a döntést hozták, hogy a Magyar Kupa négyes döntőjére 2 db buszt bocsát a szurkolók rendelkezésére, valamint ugyancsak 2 buszt bocsát ingyenesen rendelkezésre a június eleji Bajnokok Ligája Final 4 utazásra is.