2022.12.21.

Kivonat a 2022. december 21-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Januári külföldi utazások
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a két januári külföldi, Bajnokok Ligája mérkőzésre is megszervezte az utazást. Az első utazás január 14-én Zágrábban, a Lokomotiva Zágráb elleni mérkőzés lesz, ami nyilván szállás nélküli utazás és 15.000,- Ft/fő költséget jelent majd a szurkolóknak. Ami fontos, hogy a csarnok messze van a városból, ezért a kiutazást a csarnokhoz egyénileg kell megoldani, de néhány nappal az utazás előtt, minden lehetséges segítséget meg fogunk adni. Gábor jelezte, hogy a költségek miatt erre az utazásra támogatást nem javasol. 
A másik mérkőzés Metzben lesz egy héttel később. Egy éjszakai szállás a mérkőzés előtti napon, majd a mérkőzés utáni hazautazás a terv. Számítások alapján közel 50.000,- Ft a költség személyenként, az utazás és a szállás együtt, emiatt viszont erre az utazásra támogatást javasol. Az egyesület vezetése úgy döntött, hogy az egyesületi tagok 40.000,- Ft-ért utazhatnak, de fogadunk egyesületen kívüli személyeket is, ők a teljes árat, azaz 50.000,- Ft-ot kell, hogy kifizessék.

2. napirendi pont: Szurkolói bál
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Hajzók Gyulával leültek egyeztetni, átnézték a Győri ETO KC programját és a nagybajcsi Öreg Duna Étterem beosztását. Úgy döntöttek, hogy a szurkolói egyesület bálját 2023. március 4-én, szombaton tudjuk megtartani. Részletek, ár és költségek kiszámolása a későbbiek folyamán fog megtörténni, az első a dátum meghatározása volt.

3. napirendi pont: Debreceni utazással kapcsolatos egyezetetés
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Debrecen elleni december 30-án megrendezésre kerülő magyar bajnoki mérkőzésre a jelentkező szurkolók száma bőven meghaladta az egy busznyi utasok létszámát, emiatt egyeztetett Menyhárt Ferenc elnökkel, és megkérte, hogy vegye fel a kapcsolatot az ETO KC vezetésével. A kérésünk az lenne, hogy az ETO KC tudja-e támogatni az utazás második buszát, hiszen komoly költségekkel járna. Menyhárt Ferenc jelezte, hogy Gábor megkeresése pár nappal korábban már megtörtént, és Endrődi Péter jelezte, hogy a szurkolókra olyan szinten szükség van, hogy a második szurkolói busz árát is magára vállalja az ETO KC, mert úgy érzik, hogy a helyszínen lévő szurkolók segítsége, komoly támogatást tud adni a csapatnak.