2021.08.17.

Kivonat a 2021. augusztus 17-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: 2021/2022 bajnoki év bérletek, tagságik helyzetkép
Tök Dezső köszönetet mondott az elmúlt időszakban végzett munkáért Pálfiné Kővári Katalinnak és Menyhárt Ferencnek a tagsági díjak és a bérletek ellenértékének beszedésében, könyvelésében és nyilvántartásában végzett munkájukért. Külön köszönetet fejezte ki mindazon szurkolótársaknak, akik úgy gondolták, hogy ebben a nehéz időben szurkolói bérletet vásárolnak és az Egyesületünk tagjai lesznek, kiemelt köszönet azoknak, akik lemondtak a 10% kompenzációról.
Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy az elnökségi ülés megkezdéséig 352 bérletet vásároltak meg tagjaink, melyből 259 esetben mondtak le a kompenzációról, és 420 taggal rendelkezünk, a befizetett tagdíj összege 2.016.000,- Ft. S bár sokan lemondtak a bérletvásárlási lehetőségről, de sokan jelezték, hogy új tagként csatlakoznak hozzánk, és örömmel látjuk őket, számukra az üres helyek közül tudunk rendelkezésre bocsátani.

2. napirendi pont: Bérletek osztása, fizetési lehetősége
2021. augusztus 21-én hazai pályán felkészülési mérkőzést játszik az ETO, és a korai kezdés miatt kizárólag a mérkőzés után lesz lehetőség befizetésekre, valamint a bérletek átadására, míg ezt követően az elnökség szeptember 1-én és 9-én fog bérletvásárlási és átvételi lehetőséget biztositani. Mindenképpen szeretnénk elérni, hogy ne a szeptembert 11-i Bajnokok Ligája mérkőzés előtt kelljen sok bérletet kiosztani.
Tök Dezső vállalta, hogy a hazai felkészülési mérkőzés után, minden olyan 2020/2021-es szezonra bérletet váltó tagunkat, akik nem jeleztek vissza, e-mailben megkeres, mielőbbi választ várva, hogy a következő időszakban mik a tervei.

3. napirendi pont: Utazások
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az ETO KC-vel történt egyeztetés alapján a jelenlegi szabály az, hogy a magyar bajnokság küzdelmeit nézők előtt rendezik meg, és idegenbeli utazásra lehetőség van. Nyitó mérkőzésre, a szeptember 8-i Siófok elleni mérkőzésre az egyeztetéseket megkezdte, miközben azt a tájékoztatást kapta, hogy az EHF döntése alapján jelenleg a Bajnokok Ligája mérkőzések nézők előtt, de csak és kizárólag hazai nézők előtt kerülnek lebonyolításra, azaz a jelenlegi szabályok szerint külföldre nem tudunk utazni.

4. napirendi pont: Kommunikáció felgyorsítása a közösségi médiában
2013 óta létezik, de bejegyzés nélkül van a Szurkolói Egyesület nevén egy csoport a Facebookon, ezt a csoportot zárt csoporttá, azaz csak az Egyesületi tagok által látható lehetne tenni, vagy újat lehetne létrehozni. A cél az, hogy a hírek mielőbb jussanak el a tagjaink felé, és lehetőleg a tagság minél nagyobb hányada legyen tag a csoportban.