2021.06.17.

Kivonat a 2021. június 17-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Évadzárás
Tök Dezső, az Egyesület újraválasztott elnöke elsőként köszönetet mondott a 2020/2021-es bajnoki évadban végzett munkáért. A munka komolyan eltérő volt az addig megszokottaktól, hiszen az egyszeri bérletezés mellett a Bajnokok Ligája mérkőzésre külön-külön lehetett jegyet váltani, aminek megszervezése, fizetése, kiosztása külön munkát jelentett. Sajnos a szezon közepét a pandémia írta át, és a mérkőzések szurkolók nélkül zajlottak. Visszatérésünk az FTC elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdődött meg, és tudjuk, hogy azonnal a bajnoki címünk látta kárát. A Magyar Kupa győzelem, és a Bajnokok Ligája bronzérmes tette változatossá a szezont. Külön köszönetet mondott Tök Dezső a Győri ETO KC elnökének, aki a klub szezonzáróján kiemelte a szurkolók egész éves elkötelezettségét, és mindhárom éremből 1-1 példányt adott a Szurkolói Egyesületnek. 

2. napirendi pont: 2021/2022 bajnoki év nyitás
Tök Dezső köszöntötte az elnökség új tagját, Pálfi Balázst, (Sztuhai Eszter az Ellenőrző Bizottság új tagja, vizsga kötelezettségei miatt volt távol, de az elnökségi ülés előtt vele is egyeztetett Tök Dezső). 
A közeljövő feladatai egyeztette az elnökség, Gulyás Gábor jelezte, hogy szívesen szervezne külföldi utazást, de véleménye szerint erre kevés az esély, de várható, hogy a belföldi mérkőzéseken, idegenben is részt tudunk venni. Az aktuális szabályozást folyamatosan figyelemmel fogja kísérni. Menyhárt Ferenc titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy pénzügyileg hogyan áll az Egyesület, és elmondta, hogy sok olyan tagunk van, akik felé még a 2020 tavaszi CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő jegyére befizetett összeget sem rendeztük, illetve vannak többen, akiknek a 2020/2021-es szezon Bajnokok Ligája mérkőzésekre befizetett 2.000,- Ft/mérkőzésből is van rendezni valónk és az új szezon bérletezésénél figyeljünk rá.

3. napirendi pont: 2021. év első felében esedékes adóbevallások
Tök Dezső és Menyhárt Ferenc, valamint Csete Ildikó tájékoztatta az elnökséget, hogy az Egyesület számára előirt adóbevallási, KSH-bevallási kötelezettségének minden bevallásban eleget tett, és a visszaigazolások is megérkeztek.

4. napirendi pont: 2021/2022 bajnoki év kezdete
Az elnökség megbízta Tök Dezsőt, az Egyesület elnökét, hogy kezdje meg az egyeztetést dr. Bartha Csabával, a Győri ETO KC elnökével, a következő 2021/2022-es szezonnal kapcsolatban, a bérletek, jegyet illetve a kompenzációval kapcsolatban. Dezső jelezte, hogy mielőbb megkezdi az egyeztetést, hogy az új szezonra legyen időnk a megállapodott szabályoknak megfelelően a bérletezést megkezdeni.