2020.10.15.

Kivonat a 2020. október 15-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Helyzetkép, bérlet és jegyek helyzete
Menyhárt Ferenc titkár tájékoztatta az Elnökséget, hogy jelenleg 737 egyesületi tagunk van, és 566 db szurkolói bajnoki bérletet, a szezon első BL mérkőzései közül a Podravka Vegeta ellen 385 db, az Odense ellen 399 db, míg a Ramnicu Valcea ellen 396 db szurkolói jegyet adtunk el. Jelenleg mintegy 70 olyan szurkolónk van, akik részére még nem kerültek elszámolásra, beszámításra a tavaszi Bajnokok Ligája mérkőzésre befizetett 3.500,- Forintok.

2. napirendi pont: Mosonmagyaróvár elleni idegenbeli utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy sok szurkoló várja, hogy a hazai bajnoki mérkőzésre idegenbe is elkísérje a csapatot, és komoly az érdeklődés a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésre. Tájékoztatja az elnökséget, hogy az érdeklődés ellenére, addig nem áll szándékában az utazást megszervezni, amig pontos számot nem kapunk az ETO KC-tól, hogy hány vendégszurkoló lehet a helyszínen. Amint ez a szám végleges, ezt követően Baranyai Lászlóval és Czeitler Andrással rögzítik a jelentkezéseket.

3. napirendi pont: Szurkolói tájékoztatás újabb formájának lehetősége
Czeitler András tájékoztatta az elnökséget, hogy ismerősei között van valaki, aki tudna segíteni, a szurkolói tájékoztatás fejlesztésében, és segíteni őket olyan helyzetben, amikor a mérkőzések időpontja folyamatosan változik. Tájékoztatást kaptunk egy Szurkolói App lehetőségéről, a letöltési menetről, és arról a lehetőségről, hogy „Tömeges SMS” szolgáltatást is igénybe tudnánk venni.