2020.05.27.

Kivonat a 2020. május 27-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Leköszönés, félbemaradt ügyek egyeztetése és átadása
Gellért Tamás elnök tájékoztatta a leköszönő elnökséget, hogy a 2020. május 21-én megtartott Beszámoló és Tisztújító Közgyűlés új Elnökséget és új Felügyelő Bizottságot választott, ezzel a jelenlegi elnökség mandátuma véget ért. Mindaddig, ameddig az új elnökség az előírásoknak megfelelően nem veszi át az Egyesület vezetését, és a hivatalos szerveknél az átírás nem történik meg, addig a jelenlegi elnökség „ügyvivő” szerepben marad.
Gellért Tamás megköszönte az Elnökség és a Felügyelő Bizottság tagjainak azt a sok munkát, mellyel az Ő 15 évi elnöksége alatt segítették, Gulyás Gábor és Menyhárt Ferenc részére pedig (akik tagjai lesznek az új elnökségnek) jó munkát kívánt. Gulyás Gábor megkérte Gellért Tamást, hogy a zökkenőmentes átadás-átvételben segítsen, valamint az újonnan megalakuló elnökséget a tapasztalatai átadásával is segítse. Gellért Tamás ezt megígérte. Rákosi Zsolt megköszönte az Elnökség és a Felügyelő Bizottság sok éves munkáját.
A leköszönő Elnökség és a Felügyelő Bizottság tagjai jelezték Gulyás Gábor és Menyhárt Ferenc számára, hogy tapasztalataikkal, szükség esetén segítik az újonnan felálló elnökség munkáját, és az új vezetés számára sok sikert, jó munkát kívánnak.