2019.02.14.

Kivonat a 2019. február 14-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Részvét
Gellért Tamás elnök saját maga, az elnökség, az egyesület tagsága, valamint valamennyi szurkolótárs nevében őszinte részvétét fejezte ki az Egyesület titkárának, akinek Édesanyja január 27-én elhunyt. Tájékoztatták a Menyhárt Ferencet, hogy az Egyesület vezetése, elnöksége sok (lelki) erőt kíván ezekben a nehéz napokban, és kérték, hogy bármi segítség kell, a titkár számíthat az elnökségre.

2. napirendi pont: Magyar Kupa négyes döntő, Debrecen
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget arról, hogy a Magyar Kupa négyes döntőjét az MKSZ döntése alapján Debrecenben rendezik. Gulyás Gábor válaszában ismertette, hogy a távolság miatt az oda-vissza utazás mindkét napra nem megoldható, így egyszerűbb, ésszerűbb és olcsóbb szállással szervezni az utat. A szállásokkal még a Mosonmagyaróvár elleni MK negyeddöntő előtt egyeztetett, hogy igény esetén mennyi helyet és milyen áron lehetne igénybe venni, így a rendelkezésre álló információk alapján 7000 Ft/fő áron tudnánk szállást biztosítani a szurkolóknak. A mérkőzésre még a jegyárak nem ismertek, de amint az MKSZ hivatalosan közli, a szállások, és a jegy ár befizetésével lehet jelentkezni az utazásra. A jegyek kiosztását azt követően fogjuk megkezdeni, amikor a jegyek a kezünkben vannak, és ezt követően a mérkőzések előtt és/vagy után azonnal gondoskodunk a kifizetett jegyek kiosztásáról.

3. napirendi pont: Adó 1% felhívása
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a honlapunkon újra ki fogjuk írni az adó 1% felajánlásával kapcsolatos információnkat. Számunkra az elmúlt években ez 5-600 ezer Ft bevételt jelentett, amit az utazásokra tudtunk fordítani, jó lenne, ha az idei adóbevallásnál is gondolnának Ránk a szurkolótársak és az ismerősök.