2018.04.17.

Kivonat a 2018. április 17-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája négyes döntőjének jegy vásárlási lehetőség
Az elnökség megkapta azt a tájékoztatást, hogy április 18-ától április 20-ig regisztrációval egybekötve árusíthat jegyeket az EHF Final4 hétvégére, az ár egységesen 34.990,- Ft/db. A rendőrség még nem döntötte el, melyik szektor, szektorok lesznek a győri szurkolói szektorok.
Az egyesületen keresztül jegyre nemcsak tagjaink, hanem bárki igényt tarthat, aki a megfelelő adatokkal regisztrál, és az egyesület bankszámlájára a megadott határidőig a jegy árát kiegyenlíti. A határidő után az Egyesületen keresztül jegy megvásárlására nem lesz lehetőség.
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy Budapestre a korábban, a Magyar Kupa négyes döntőjére meghirdetett módon lesz lehetőség autóbuszt igényelni, az árakon nem változtatunk, de a buszoknál történő jelentkezésnél az egyesület tagjai elsőbbséget élveznek.

2. napirendi pont: Podgorica elleni utazás elszámolása
Tekintettel arra, hogy a Buducnost Podgorica elleni idegenbeli mérkőzésre szóló utazásnál a két szálláshely költsége között jelentős különbség alakult ki, az egyesület úgy döntött, hogy azon utazók, akik a rosszabb minőségű becici szálláson aludtak, részükre 4.000,- Ft-ot visszatérítünk.

3. napirendi pont: Licitálás és segítés a Pető Iskoláért
Licitet hirdettünk a Pető-Iskoláért Alapítvány javára. A Győri Audi ETO KC játékosai által dedikált mezre és sálra, illetve a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete ajándékára, egy emlékéremre lehetett licitálni. A felajánlott tárgy azé a licitálóé lesz, aki a legmagasabb adományt adja, az ajánlatokat az Egyesületünk honlapjára, nyilvánosan lehet megtenni.