2018.02.15.

Kivonat a 2018. február 15-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Magyar Kupa jegy vásárlási lehetőség
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy a Győri AUDI ETO KC és az MKSZ tájékoztatója alapján a Magyar Kupa négyes döntőt 2018. március 31.- április 1. hétvégén rendezik meg Budapesten a Papp László Arénában.
Az MK négyes döntőre minden szurkolót egységesen 500,- Ft/hétvége egységáron igényelhet jegyet, függetlenül attól, hogy tagja-e a szurkolói egyesületnek, vagy nem. A jegyek rögzítését, a pontos nyilvántartás miatt regisztrációhoz kell kötni, ahol név, telefonszám, elérhetőség mellett az igényelt jegyek számát kellene leadni a szurkolóknak, és ez alapján könnyebb az összesítés, és könnyebb elérni bárkit. Az elnökség a regisztrációs előírást támogatta. A fizetési határidő szűkössége miatt a bajnoki mérkőzés előtt, vagy után, illetve utalással is lehet rendezni a belépő árát.
A határidő 2018. február 27 12:00, az ezt követő igények elutasításra kerülnek.
Aki nem regisztrál, és nem jelentkezik, részükre majd az on-line felületen lesz lehetőség a jegy vásárlására március 1-től, de már 1.500,- Ft, illetve 2.500,- Ft áron.

2. napirendi pont: Magyar Kupa mérkőzéseire történő utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Magyar Kupa négyes döntőjére az egyesület, az egyeztetések után autóbuszt indít 2018. március 31-én és április 1-én is a Papp László Budapest Sportarénához.
Elsősorban a Győri ETO KSZE tagjait tudjuk fogadni.
Útiköltség: 2.000,- Forint/fő/nap az egyesületi tagoknak. (a szurkolói egyesület tagjainak támogatását az egyesület elnöksége jóváhagyta)
Tagságon kívülieknek 2.500,- Forint/fő/nap