2018.01.11.

Kivonat a 2018. január 11-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája utazás Dániába
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája középdöntő következő helyszíne Naestved városa, ahol a Nyköbing Falster csapata elleni mérkőzés kerül megrendezésre. Indulás: 2018. március 2. (pénteken) 15:00 Audi Aréna parkoló, utazás Szlovákián, Csehországon és Németországon keresztül Rostockig, ahonnan szombat reggel 6 órakor kompozás Dániába.
Érkezés a Naestved Arena elé 9:30 körül, ezt követően szabad program 11:30-ig. A mérkőzés után a sofőrök kötelező pihenőidőjének leteltét követően indulás haza, 21 órakor kompozás Németországba, majd folyamatos haladás Győrig.
Útiköltség: 30.000,- Forint. A szurkolói egyesület tagjainak a korábbi elnökségi döntés alapján az utazást a Győri ETO KSZE fejenként 5.000,- Forinttal támogatja, ezen felül azok, akik Bukarestbe is a KSZE által szervezett formában utaztak, további 5.000,- Forint kedvezményben részesülnek.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája utazás Ljubljanába
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája középdöntő utolsó helyszíne Ljubljana lesz.
A mérkőzés 2018. február 10-én este 19 órakor kerül megrendezésre, indulás aznap reggel 6 órakor.
Útiköltség: 8.000,- Ft. (az egyesület elnökségének döntése alapján erre az utazásra támogatás nem történik)
Mivel várhatóan kevesebb jegyet kapunk, mint a beérkező igények száma, így a belépők osztásánál előnyt élvez az, aki több alkalommal is elkísérte már a csapatot idegenbeli mérkőzésekre a szezonban. A részvétel feltétele a szurkolói egyesületi tagság és bármilyen típusú BL-bérlet.