2017.12.07.

Kivonat a 2017. december 7-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói bál
A tervek szerint a szokott helyen, Hajzók Gyulánál kerül megrendezésre a szurkolói bál, mely az elmúlt években egyre nagyobb sikerrel zajlott le.
Időpontját tervezni volt nehéz, hiszen januárban szinte nincs bajnoki mérkőzés nélküli hétvége, és Hajzók Gyula étterme is sok esetben program miatt zárva, ezért 2018. január 20-án kerül megrendezésre, a belépőjegy 4.500,- Forint/fő.
A bálra szóló belépők árusítását Gulyás Gábor fogja végezni, de mindenki leszögezte, hogy nem a nyereség a lényeg, hanem a kikapcsolódás, és a szórakozás.
Felmerült a kérdés, hogy várható-e vendég, a csapat játékosai eljönnek-e, tekintettel az előző évekre, ahol nagyon jól érezte magát a csapat valamennyi megjelent játékosa.
Döntés arról született, hogy az elnökség hivatalosan meghívja dr. Bartha Csaba Elnök Urat, és rajta keresztül az egész csapatot, és kérjük, hogy jelezzenek vissza, hogy hány játékosra, hány vendégre számíthatunk!

2. napirendi pont: Idegenbeli Bajnokok Ligája utazások tervezése a 2017-18-as szezon tavaszi részében
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája középdöntő sorsolás alapján megnézte az utazási lehetőséget a három tavaszi Bajnokok Ligája ellenfelünkhöz. A sorsolás alapján Bukarest, Ljubljana és Nyköbing a célpont.
Első utazás Bukarestbe kerül megszervezésre január 25-én reggeli indulással, és 27-én dél körüli érkezéssel. Mivel a mérkőzésre késő este kerül sor, hazafelé szállás nincs tervezve. Az első nap érkezés után, a megszokott székelyföldi helyünkön, Bikfalván vacsorázunk, ott alszunk, reggeli, majd városnézés, és ebéd után indulás Bukarestbe. Az utazás ára 26.000,- Forint/fő + igény szerint igényel biztosítás. Az utazások árát a megszokott formában lehet fizetni, és a jelentkezés összesítését is vállalta Gulyás Gábor, az eddig megszokottaknak megfelelően.
Ami a többi utazást illeti, a ljubljanai utazást az Egyesület nem támogatja, míg a dániai utazást „kombinációban” igen, azaz, aki elutazik Bukarestbe is, és a dániai utazásra is, azt kedvezményt kap a dániai utazásból. A dániai utazást a későbbiek folyamán pontosítjuk, függően a pontos kezdéstől, illetve attól, hogy komppal tudunk-e menni, vagy a dániai félszigetről körbe, a szigetek közötti fizetős hidak igénybevételével.

3. napirendi pont: 1% különbözet
Gellért Tamás a korábbi elnökségi ülésen tájékoztatta az elnökséget, hogy a NAV tájékoztatása alapján 529.914,- Forint várható az 1% felajánlásokból, melynek az összegét már korábban megkaptuk, ezúttal Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy ezt az összeget 2017. december 6-án további 19.287,- Forinttal emelte meg a NAV, így összesen 549.201,- Forintot kaptunk a felajánlásokból.