2017.08.10.

Kivonat a 2017. augusztus 10-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: 2017-18-as szezon kezdete, belépési lehetőségek, bérlet árak
Gellért Tamás elnök és Menyhárt Ferenc titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy az elnökségi ülést megelőző napig 1.459.000,- Ft tagdíj bevételünk volt, és már 269 db szurkolói bérlet került kifizetésre 4.304.000,- Ft értékben. A Győri ETO KC-vel történt egyeztetés után várhatóan az augusztus végén kell elszámolnunk, de a bajnoki rajtig szeretnénk több lépésben a szurkolók számára a bérletek átadását időzíteni, ezért Gellért Tamás elnök vállalta, hogy egyeztet a győri Látogatóközponttal, hogy van-e a mód a szurkolói bérletek korábbi kigyártására. Elnök úr kiemelt, hogy kényelmesebb és gyorsabb lenne a több lépésben való gyártás, mert nem az első bajnoki mérkőzés előtt kellene osztani, hanem ezt már augusztus vége felé el lehet kezdeni. Az elnökség tagjai támogatták az elképzelést.

2. napirendi pont: Idegenbeli Bajnokok Ligája utazások a 2017-18-as szezonban
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy zajlik a szervezés a francia utazással kapcsolatban. A szállodák nem reagálnak az angol nyelvű megkeresésre, ezért arra kéri Menyhárt Ferenc titkárt, hogy francia nyelven keresse meg a szálláshelyeket, és segítsen be a szervezésbe. Menyhárt Ferenc jelezte, készséggel segít és a válaszok alapján egyeztet a szervezéssel kapcsolatban.
Gulyás Gábor arra kérte az elnökséget, hogy a várhatóan jelentős összegű utazást támogassa az Egyesület, és erről az elnökség tárgyalt. Az elnökség úgy határozott, hogy valamennyi, a bresti utazáson részt vevő egyesületi tag 10.000,- Ft-os támogatást kap, valamint mindazon szurkolók, akik részt vesznek a dániai utazáson is, ők arra az utazásra további 5.000,- Ft-os támogatást kapnak.
Gulyás Gábor arra kérte az elnökséget, hogy a jelentős költségekkel járó franciaországi utazásra ezúttal ne előleget, hanem foglalót szedjen, mert a visszamondások esetén a foglaló nem jár vissza, ezzel is lehet az utazók jelentkezését koordinálni. Az elnökség egyhangúlag támogatta az ötletet, melynek összegéről a következő ülésen, a szállás költségek ismeretében fog határozni.