2017.04.06.

Kivonat a 2017. április 6-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája negyeddöntő hazai mérkőzés jegyeinek elszámolása
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a Győri AUDI ETO KC – METZ Handball hazai Bajnokok Ligája mérkőzésre a szurkolói egyesület tagjai részére vásárolható belépőjegyeket két részletben rendeztük. A mérkőzésre szóló belépőjegyek külön nyomtatásra kerültek, azaz nem kerül feltöltésre a bérletre.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája Final Four jegyei, és igény felmérés
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy a Győri Audi ETO KC-nek jelezte felénk, hogy 2017. április 18-ig kell visszajeleznie az EHF felé, hogy a május 6-7-én megrendezésre kerülő TIPPMIX EHF Final4-ra a szurkolóknak felkínált 250 darab II. kategóriájú (27.990,- Forint) jegyből mennyit kér. A határidő elég közel van, de nekünk mindenképpen fel kell mérni az igényeket!
Arra kell kérnünk a szurkolókat, hogy 2017. április 17-én 12:00 óráig mindenki jelezzen vissza, aki a győri szurkolói szektorból szeretné végigkövetni az idei döntőt.
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy előzetes számítása szerint 2500 Ft-ba kerülne személyenként a Final4-re való utazás naponta, ezért kérte az Egyesület elnökségét, hogy támogassák a szurkolók utazását. Az elnökség úgy döntött, hogy a két napi 5000 Ft/fő költség miatt a Szurkolói Egyesület tagjainak az utazását 1000 Ft/fő/2nap összeggel támogatja.