2016.12.15.

Kivonat a 2016. december 15-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói bérletek
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a 2016-17-es szezon kezdete óta is rengeteg új tag lépett be az Egyesületbe. Összesen 426 db bérlet került értékesítésre.
Ezzel párosítva az egyesület taglétszáma is tovább emelkedett, a 2016-17-es szezonba belépett tagjaink összesen 2.729.000,- Ft tagdíjat fizettek már be.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazásai a 2017. tavaszi ellenfelek ismeretében
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az eddigi szokásoknak megfelelően megszervezi az Egyesület szurkolóinak utazását mindhárom Bajnokok Ligája mérkőzésre.
A pontos időpontok ismeretében kerülnek majd meghatározásra az indulási és érkezési időpontok, a kalkulált árát pedig megfelelően korán leegyeztetjük. A dániai és a ljubljanai utazás csak szárazföldön történik, ennek a szervezése egyszerűbb, míg a Larvik elleni mérkőzés kezdési időpontja befolyásolja az utazás irányát a kompközlekedés miatt. Ez utóbbira az irányár csak a kezdés és a komp jegyárának ismeretében lehetséges, de kéri, hogy ezt, mint a legtávolabbi utazást, támogassa az egyesület. Az elnökség a támogatás mellett döntött, de konkrét összeget majd az utazás költségeinek ismeretében határozza meg.

3. napirendi pont: Szurkolói bál
A tervek szerint a szokott helyen, Hajzók Gyulánál kerül megrendezésre a szurkolói bál, mely az elmúlt években egyre nagyobb sikerrel zajlott le.
Időpontját tervezni volt nehéz, hiszen januári szinte nincs bajnoki mérkőzés nélküli hétvége, és Hajzók Gyula étterme is sok esetben program miatt zárva, ezért 2017. január 19-én, vagy 20-án, a csapat mérkőzésétől függően került a bál megszervezésre. Belépőjegy 4500/fő. A bálra szóló belépőket Gulyás Gábor fogja árusítani.
Felmerült a kérdés, hogy várható-e vendég, a csapat játékosai, vezetői eljönnek-e.
Döntés arról született, hogy az elnökség hivatalosan meghívja dr. Bartha Csaba Elnök Urat, és rajta keresztül az egész csapatot, és kérjük, hogy jelezzenek vissza, hogy hány játékosra, hány vendégre számíthatunk!
A játékosok és a klub vezetősége természetesen a mi vendégünk, költségeiket mi rendezzük.