2016.10.13.

Kivonat a 2016. október 13-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói bérletek, tagdíj helyzetkép
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a 2016-17-es szezonra is rengeteg új tagot sikerült az Egyesületbe beléptetni, így az Egyesület történelmének legmagasabb számú szurkolói bérlete, 424 db került értékesítésre. Még 1-2 bérlet értékesítésére igény van, ezek jelenleg egyeztetés alatt vannak a klubbal és a Látogatóközponttal
A 424 db bérlet teljes egészében kifizetésre és elszámolásra került, valamint a tulajdonosok részére az átadás is megtörtént.
Ezzel párosítva az egyesület taglétszáma is jelentős változáson ment keresztül, 555 tagdíjat is rendezett tagunk van, akik 2.569.000 Ft tagdíjat fizettek már be.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli, dániai utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az eddigi szokásoknak megfelelően megszervezi az Egyesület szurkolóinak utazását az FC Midtjylland elleni idegenbeli dániai mérkőzésre. A tervezett indulás 2016. november 11 péntek 12 óra a megszokott AUDI Aréna mögötti parkolóból, és a mérkőzés megtekintése után indulás vissza. a tervezett hazaérkezés 2016. november 13. hétfő dél körül. Az útiköltség 22.000 Ft + igény szerint biztosítás.

3. napirendi pont: Szurkolói Egyesületi támogatás
A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete az érdi Orange Dragons Szurkolói Club felkérésére gyűjtést szervez egy gyömörei család megsegítésére. 2016. október 6-án Gyömörén kigyulladt egy családi ház. Az ÉRD szurkolói a győriekkel közösen adománygyűjtésbe kezdtek, mindenki tetszés szerinti összeggel csatlakozhat, melyből építőanyagot vesznek a szurkolók.