Belépési lehetőség

A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete folyamatosan várja új tagjainak a jelentkezését, illetve minden szezon kezdete előtt a meglévő tagok tagsági viszonyának meghosszabbítását. A Győri ETO KC és a Győri ETO KSZE megállapodása értelmében továbbra is csak az vásárolhat szurkolói bérletet, aki tagja a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének. A szurkolói egyesületi tagsági ára nem változott, annak, aki a szezon kezdetén egy összegben befizeti, 5.000,- Forint. 12 éves korig (aki az aktuális bajnoki szezonban tölti be 12. életévét) a tagsági ingyenes, a diákoknak (23 éves korig nappali tagozaton tanuló felsőoktatási hallgatókkal bezárólag) pedig 1.000,- Forint. A Győri ETO KC vezetősége csak azoknak tud külföldön kedvezményes belépőt biztosítani, akik tagjai a szurkolói egyesületnek és szurkolói, vagy „zöld” bérlettel rendelkeznek.
Lehetőség van arra, hogy a tagsági (és a bérlet árát) átutalással rendezhessétek. Ezt megtehetitek bármely OTP Bank fiókban készpénzben történő befizetéssel, vagy az Egyesület 11737007-20741761 számlaszámára történő átutalással. A közleményben a tag neve mellett (névazonosság esetén beazonosíthatóság végett) a szezonra érvényes szurkolói igazolvány számát kérjük feltüntetni.

Azok, akik a Győri ETO KSZE tagjai szeretnének lenni, mindenképpen küldjenek egy fényképet (legalább 400×500 pixel méretben) és a kitöltött belépési nyilatkozatot a gyorietoksze@gmail.com címre. Külön file-ban kérjük a fényképet és a belépési nyilatkozatot!

A személyes fizetés lehetőségeiről a honlapon tájékoztatunk Benneteket.