2015.04.09.

Kivonat a 2015. április 9-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Vardar Skopje elleni hazai BL mérkőzés szurkolásának, és szervezésének egyeztetése
Az elnökségi ülés legfontosabb feladata a Vardar Szkopje elleni hazai Bajnokok Ligája negyeddöntő szurkolásának megszervezése, és a minél nagyobb erejű, és a hosszú oldalak bevonása melletti szurkolás biztosítása a csapat számára. Ezért került meghívásra Szabó Tamás, aki a mérkőzésen mikrofonnal vesz részt, és a kötött programok mellett segítséget nyújthat a szurkolóknak. A megbeszélés részeként a mérkőzés előtti közös szurkoltatás, az összehangoltság minden lépése megbeszélésre került, mindkét fél elégedettségére.

2. napirendi pont: Hazai BL visszavágó jegyértékesítésével kapcsolatos helyzetkép
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy az ETO KC illetékeseivel és a Győri Látogatóközponttal történt egyeztetés alapján 2015. április 1-jén a Szurkolói Egyesület bérleteseinek Bajnokok Ligája mérkőzésre szóló jegyeinek elszámolása megtörtént. 300 bérletesünk vette meg a megadott határidőig a jegyét, ezek ellenértékének átutalása a fenti dátummal megtörtént. A határidőig jegyet nem vásárlók a Győri Látogatóközpontban péntekig (április 10.) illetve a mérkőzés előtt az Aréna pénztáraiban a szurkolói bérletük felmutatásával megvásárolhatják kedvezményesen a jegyet.

3. napirendi pont: Hazai BL visszavágó jegyértékesítésével kapcsolatos helyzetkép
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy az ETO KC illetékeseivel és a Győri Látogatóközponttal történt egyeztetés alapján 2015. március 19-én a Szurkolói Egyesület bérleteseinek a Török Bódog Magyar Kupa Négyes döntőjére szóló bérlet elszámolása megtörtént. 256 bérletesünk vette meg a megadott határidőig a jegyét, ezek ellenértékének átutalása a fenti dátummal megtörtént. A határidőig jegyet nem vásárlók a Győri Látogatóközpontban illetve a mérkőzés előtt az Aréna pénztáraiban a szurkolói bérletük felmutatásával megvásárolhatták kedvezményesen a bérletet, ezzel a lehetőséggel az elszámolás után több tucatnyian éltek.