2015.02.12.

Kivonat a 2015. február 12-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói Bál összegzése
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a nagybajcsi Öreg Duna Vendéglő adott tökéletes otthont a szurkolók ünnepének.
A csapat képviseletében a bálon részt vett Kelecsényi Ernő elnök, Szabó Tamás, Fata Edina, Ambros Martín, Danyi Gábor, a játékosok közül pedig Herr Orsolya és Tamires Morena.
A házigazda részéről Hajzók Gyula, a Szurkolói Egyesület részéről pedig Gulyás Gábor köszöntötte a megjelent vendégeket. A rövid köszöntő után Kelecsényi Ernő és Ambros Martín is szót kért. Mindketten kihangsúlyozták, hogy bár a helyzet, ami most a csapat körül kialakult a sérülések következtében, rendkívüli és sajnálatos, a csapat, a klub céljai nem változtak a szezon elején kitűzöttekhez képest. Emellett mindketten kérték a szurkolótábort, hogy minden eddiginél jobban és egységesebben álljon a csapat mögé, higgyen a csapatban, bízzon a lányokban. Ambros Martín a csapat nevében megígérte, hogy ők minden eddiginél jobban odateszik majd magukat a pályán.
Szeretnénk megköszönni a szívélyes vendéglátást, a tökéletes kiszolgálást, a finom ételeket az Öreg Duna Vendégház személyzetének, külön kiemelve a Hajzók családot, akik nélkül egész biztosan nem jöhetett volna létre ez a remek hangulatú esemény.

2. napirendi pont: Utazás Metzbe a Bajnokok Ligája mérkőzésre
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az eddigi szokásoknak megfelelően Győri ETO KSZE autóbusz indít a Bajnokok Ligája soron következő idegenbeli mérkőzésére Metzbe.

3. napirendi pont: Tervezés a lehetséges Bajnokok Ligája folytatással, és figyelmeztetések
A Versenykiírás szerint a Final4-ba jutásért a csoportok első helyezettjei játszanak a másik csoport negyedikjével, a másodikak pedig a harmadikkal. A Győri Audi ETO KC várhatóan vagy a Dinamo-Sinara, vagy a WHC Vardar SCBT, vagy a Thüringer HC ellen mérkőzik áprilisban. Mivel az ETO a csoport első, vagy második helyén végez, a negyeddöntő első mérkőzésére utazik az április 4-5i hétvégén, majd a visszavágót egy héttel később rendezik Győrött.
Amennyiben német ellenfél lesz, a szurkolók utazása nem okozhat problémát, viszonylag közel van, ráadásul elég a kártya típusú személyi igazolvány.
Szkopje esetében érvényes útlevél, vagy kártya típusú személyi igazolvány szükséges, ami a belépéstől számítva hat hónapig még érvényes! Amennyiben a személyi igazolvány a kiutazáshoz a lejárati időpontja miatt nem érvényes, mindenképpen meg kell újítani. A normál ügyintézési idő 20 nap!
Amennyiben a Dinamo lesz az ellenfél, kicsit bonyolultabb az ügy. Oroszországba csak érvényes útlevéllel és vízummal lehet belépni. Az útlevélnek a kilépést követően 6 hónapig még érvényesnek kell lennie. Akinek nincs érvényes útlevele, vagy a beutazáshoz a lejárati időpontja miatt nem érvényes, meg kell újíttatnia. A normál ügyintézés ideje: 30 nap! A beutazáshoz szükséges vízum ára 35 EUR, amit az igényléskor kell fizetni. Figyelni kell arra, hogy a konzuli képviselet a vízumkérelem és a vízum kiadásához szükséges dokumentumok kézhezvételétől számított tíz naptári napon belül hoz döntést a vízumkiadásról.

4. napirendi pont: Tavaszi bérletekkel kapcsolatos elszámolás, zárás
A tavaszra vonatkozó szurkolói bérletek elszámolása január 8-án megtörtént, mely alapján összesen 352 szurkoló váltotta meg a szurkolói bérletét. A Győr Projekt részére a bérletek ellenértéke 3.872.000 Ft január 8-án átutalásra került, a bérleteket átvettük, és a januári hazai mérkőzések előtt kiosztásra is kerültek.