2014.11.20.

Kivonat a 2014. november 20-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Idegenbeli Bajnokok Ligája utazások zárása
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az idegenbeli Bajnokok Ligája utazások rendben lezajlottak, a tervezett költségeket nagyjából tartani tudtuk, és az Egyesület vezetése által korábban döntött támogatások fedezték a különbözetet. Külön öröm volt, hogy a zágrábi utazás előtt részt vehettek meg az Aréna megnyitóján, és másnap hajnali indulással a mérkőzésre is időben odaértek.
Gellért tamás jelezte, hogy a másik csoport (Tóth László vezette csoport) szombat reggel indult Zágrábba, és bár ők az Aréna megnyitóján nem tudtak részt venni, de jó volt látni a rengeteg győri szurkolót a zágrábi sportcsarnokban, ahol szinte „hazai pályán” játszott a csapat.

2. napirendi pont: Szurkolói bál 2015.
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökség tagjait, hogy folyamatos egyeztetésben van Hajzók Gyulával, hogy 2015 év elején is megrendezésre kerülhessen a Szurkolói Bál a megszokott nagybajcsi helyszínen. Végignézve a tervezett kézilabda mérkőzések időpontját, valamint a helyszín foglaltságát, a tervezett bál időpontja 2015. január 17. Az elnökség – elfogadva Gulyás Gábor előterjesztését – a bál 3500 Ft-os árán nem változtat.
Az elnökség felkérte Gulyás Gábort, hogy az előző évekhez hasonlóan hivatalosan hívja meg a Győri AUDI ETO kézilabda csapat vezetőit, és játékosait, remélve, hogy a 2014. évihez hasonlóan jól sikerül a bál, és a játékosok is hasonlóan jól fogják magukat érezni.

3. napirendi pont: Tavaszi bérletekkel kapcsolatos helyzetkép
Gellért Tamás és Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Győri ETO KC döntése értelmében a 2014/15-ös szezon tavaszi időszakára csak és kizárólag kombinált (bajnoki, magyar kupa és a 3 Bajnokok Ligája mérkőzésre is érvényes) bérletet vásárolhatnak a szurkolói egyesület tagjai. A bérletek értékesítését napokon belül megkezdjük. Az elnökség egyhangú véleménye szerint a 17.000 Ft-ra emelt bérlet ár a korábbi évekhez képest nagyon magas, várjuk, hogy a szurkolók részéről milyen mértékű bérletvásárlás indul meg.