2014.07.17.

Kivonat a 2014. július 17-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: 2014/2015 szezon belépési, bérlet vásárlási lehetőségek
Az Egyesület elnöksége úgy döntött, hogy az ETO KC vezetőségével történt egyeztetés után 2014. július 23-tól elkezdi az új évadra szóló bajnoki és Bajnokok Ligája bérleteinek értékesítését, valamint a tagok beléptetését, figyelembe véve azt a helyzetet, hogy ezúttal kizárólag ŐSZI bérletekről lesz szó.
Az előző szezonhoz hasonlóan az új idény is két hazai helyszínen zajlik, az őszi találkozókat az Egyetemi Csarnokban, míg a tavaszi mérkőzéseket már az Audi Arena Győr küzdőterén rendezik meg. Az új szezonra az eddig 300 szurkolói bérlete helyett 473 darab belépőt biztosít szurkolói számára a Győri Audi ETO KC vezetősége.
A Győri ETO KC tájékoztatása szerint az őszi bajnoki szezonra érvényes szurkolói bérlet ára 4.000,- Forint. Az őszi Bajnokok Ligája mérkőzésekre érvényes szurkolói bérlet ára 4.000,- Forint. Itt jegyezzük meg, hogy a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire és a középdöntő mérkőzéseire is csak azok igényelhetnek BL szurkolói bérletet, akik bajnoki mérkőzésekre érvényes szurkolói bérlettel rendelkeznek.
A Győri ETO KC vezetősége a 2014-2015-ös bajnoki szezonban csak azoknak tud külföldön kedvezményes belépőt biztosítani, akik tagjai a szurkolói egyesületnek és valamilyen (ülő, álló, vagy szurkolói) Bajnokok Ligája bérlettel rendelkeznek.
A fenti tagdíjak és bérletek megvásárlására 2014. július 23-ától lesz mód készpénzzel történő fizetésre, míg másnaptól, 24-től már az Egyesület számlájára történő utalásra is lesz mód.