2013.09.05.

Kivonat a 2013. szeptember 5-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói Egyesület idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzéseire szóló utazások szervezése, és jelentkezési szabályok

Az elnökség a soron következő 3 idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzésre szabályozta a túljelentkezés esetén életben lévők szabályokat:
Az első idegenbeli út alkalmával vagy Dániába, vagy Nagybányára utazunk. Az ellenfél még nem ismert, ezért az előkalkulációt mindkét helyszínre elkészítette Gulyás Gábor, a dán út mintegy 2*1450 km lenne, kb 24000 Ft árba, míg a román út 515 km, és mintegy 11000 Ft-ba kerülne. A tervezett szerint a nagybányai út támogatást nem kap, míg a dán út valószínűleg (az utazók létszámtól függően) igen.
A második idegenbeli út a Thüringer HC elleni német út. Az előzetes számítások szerint Erfurt városától 75 km-re lévő Nordhausen városban lévő csarnokban kerül megrendezésre a mérkőzésre, ahova a jegyek 10%-t figyelembe véve maximum 200 jegyet kaphatunk, ezzel kell számolnunk a jelentkezéskor.
A harmadik idegenbeli utazás Bécsbe történik, péntek este. Tekintve, hogy ez a létező legközelebbi helyszín, ezáltal a legolcsóbb, valószínűleg a legnagyobb igény ide merül fel. Ez utóbbi miatt a jelentkezőket besoroljuk az elmúlt évek kézilabda mérkőzésein való aktivitás alapján. Legelső szűrőnek a szurkolói egyesületi tagságit, majd a Bajnokok Ligája mérkőzésre szóló bérlet (függetlenül attól, hogy szurkolói, álló vagy ülő) a szempont, ez után a távolabbi BL mérkőzésre történő utazási szokás számít, ide értve a 2012-13-as szezonban a rendszeres külföldre, illetve a rendszeres belföldre utazók részesednek előnyben.


2. napirendi pont: Nemzeti Adó és Vámhivatal 1%-os felajánlásokról szóló értesítés

A Nemzeti Adó és Vámhivatal 2013. augusztus 27-én kelt levélből tájékoztatott minket, hogy a 2012. évi jövedelemadó bevallások után befizetett személyi jövedelemadó 1%-ból a várható felajánlás összege mintegy 540.000 Ft. 
Az elnökség ezúton fejezi ki köszönetét mindenkinek, aki számunkra ajánlotta fel az 1%-ot, valamint mindazoknak, akik az 1% felajánlásával kapcsolatos munkákban segítségünkre voltak.