2013.08.15.

Kivonat a 2013. augusztus 15-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói Egyesület bajnoki bérleteinek értékesítésének zárása

A korábbi elnökségi ülésen rögzített előírások betartása mellett 2013. július 23-án 17 és 20 óra között Győrött, a Magvassy sportcsarnok aulájában vártuk az érdeklődőket, akik a helyszínen készpénzzel fizethették ki tagságijuk és/vagy bérletük árát. Bérletet csak tagságival rendelkezők vásárolhattak. Az elnökség tartotta magát azon megállapodáshoz, hogy akik megjelenni nem tudtak, de a 300 bérlet elfogyása előtt jelezték szándékukat az Egyesület e-mail címén, számukra biztosította a bérletvásárlási lehetőséget.


2. napirendi pont: Szurkolói Bajnokok Ligája bérletek értékesítési szabályainak meghozatala

A Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire és a középdöntő mérkőzéseire azok igényelhetnek Bajnokok Ligája szurkolói bérletet, akik bajnoki mérkőzésekre érvényes szurkolói bérlettel rendelkeznek. A Győri ETO KC vezetősége a 2013-2014-es bajnoki szezonban csak azoknak tud külföldön kedvezményes belépőt biztosítani, akik tagjai a szurkolói egyesületnek és valamilyen (ülő, álló, vagy szurkolói) Bajnokok Ligája bérlettel rendelkeznek.
Tekintettel arra, hogy a 300 bajnoki bérlet értékesítésre került, így csak ezen 300 bérletes vásárolhatna a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire bérletet.
A Győri ETO KC elnöksége döntése értelmében a szurkolói állóbérlet ára a 2013-2014-es szezonban 4500 Ft.
Az ETO KC vezetősége úgy döntött, hogy a 300 db szurkolói Bajnokok Ligája bérlet mindenképpen kerüljön értékesítésre, így annyi bérletet értékesíthetünk bérlettel nem rendelkező tagjaink között, ahány bajnoki bérlettel rendelkező személy lemond a Bajnokok Ligájára szóló bérlet megvásárlásáról.
A kizárólag tagsággal Bajnokok Ligája bérletet vásároló személyek részére a BL bérlet ára 6.500 Ft, és számukra kizárólag a korábban meghirdetett időpont után értékesít BL bérletet.